Travel

At hele dine sår…

By November 20, 2016 No Comments

Blogindlæg fra Søndags-Support 20. november 2016
Få Supporten sendt direkte til din indbakke hver søndag: Tilmeld Søndags-Support

Det vigtigste hvis du vil hele, er at give slip.
Det har du måske hørt før, men måske ved du ikke præcis hvordan du skal “give slip”?

Hvis du bliver ved med at pille i et sår, så heler det ikke.
Sådan er det også med “mentale sår”.

Det betyder at du er nødt til at undlade at blive ved med at tale om dem, skrive om dem og tænke på dem. For så kommer du til at identificere dig med dem.
Du bliver hende/ham den “sårede”.
Du bliver et offer.
Mange af os higer efter omsorg, trøst og kærlig opmærksomhed, og derfor er det fristende at fortælle andre om alt det der piner os, skrive om det og tænke på hvem man ellers skal fortælle det til og hvordan man skal fortælle det.
Sådan var det i hvert fald for mig. Det kan jeg se nu.

Men det er faktisk ret simpelt at ændre, for det eneste det kræver er blot at du i stedet taler om, skriver om og tænker på noget andet. Noget af alt det gode i dit liv. Der er altid noget du kan være glad og taknemmelig for.
Du vælger selv hvad du taler om, skriver om og tænker på.

Det betyder faktisk at du selv vælger om du vil være et offer og du selv vælger om du vil lade fortidens fejltagelser og dine mentale sår definere dig.
Hvis jeg må give dig et godt råd vil det være at du bruger fortidens fejltagelser og dine mentale sår til at guide dig, ikke til at definere dig.

Som jeg har sagt i en Søndags Support før, så fremhæv det du elsker. Det er en super god øvelse.

Gør det til en vane at tale om alt det du kan lide, alt det du synes er smukt og alle dem du synes er søde.
Gør det til en vane at skrive et par ting du er glad og taknemmelig for ned, hver aften inden du skal sove, det er rigtigt godt at sove på, og tidspunktet lige før du falder i søvn er der du nemmest kan “undervise” dit underbevidste sind, som er den del hvor al magien sker.
Gør det til en vane at tænke gode tanker og overskrive dårlige, bange, vrede eller nedsættende tanker -hvad enten de er om dig eller andre- med gode, sunde, rare tanker.

Træn, træn, træn!
Hver dag.
Hvis du vil styrke dit sind skal du træne det, ligesom du skal med dine muskler.

Jeg hepper på dig!

❤❤❤

/Hanne ❤

Gør som mere end 5.000 andre

Modtag mails med viden, værktøjer og tilbud om kurser og forløb der alle er skræddersyet specielt til dig med barndoms PTSD. Du vil få indblik og teknikker der gør dig bedre til bevidst at sætte retningen for dit liv fremfor at fortiden bliver ved med at gøre det!
Du får en dejlig meditation med som tak for at blive en del af mit univers.
Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Privatlivspolitik

.

Leave a Reply

Seneste indlæg

Hvad er barndoms PTSD? Barndoms PTSD / Kompleks PTSD
July 13, 2022

Hvad er barndoms PTSD?

Tak fordi du læser med på her på bloggen. Mit navn er Hannah Paludan, og i dette indlæg vil jeg forsøge at gøre dig lidt klogere på hvad barndoms PTSD det er.   Hvis du har læst flere andre indlæg her på bloggen kan du muligvis regne ud at jeg selv har kæmpet med det hele livet. Hvis du kan…
Kærestesorg med barndoms PTSD Barndoms PTSD / Kompleks PTSDKærestesorg
June 30, 2022

Kærestesorg med barndoms PTSD

Kærestesorg med barndoms PTSD Hvordan heler man efter et brud uden -flere- ar på sjælen og uden -mere- tung bagage man slæber med ind i nye forhold? Det kan man finde rigtigt mange bud på hvis man bare Googler lidt, men hvis du har barndoms PTSD, så er det ikke altid mange velmenende bud på den helt rigtige løsning på…
Personlig Udvikling
July 8, 2018

Du er ansvarlig for alt det du gør, men også for alt det du ikke gør

Hvad kræver det egentlig at skabe ændring? Få et par gode tip i dette indlæg. Og husk, du er altid ansvarlig, både for det du gør, og for det du ikke gør. Dit liv, din beslutning. Du er den du er fordi du har øvet dig i at være sådan. Det du gør, bliver du god til. Det er derfor…