Skip to main content
Travel

Det hele starter her

By November 6, 2016 No Comments

Eleksiren til din Ombygning, er dit mod til at handle!

Efter min nedtur for halvandet år siden har jeg læst en masse bøger, hovedsageligt selvhjælpsbøger. Og det skal lige siges at jeg nærmest ikke før havde så meget som åbnet en bog.
Jeg har gjort det -og gør det stadig- for at hjælpe mig selv.
For at finde inspiration og motivation til at hive mig selv op af et dybt, sort hul hvor der ikke var en trappestige op til lyset, luften og blomsterne.

Hvordan laver jeg om på forbindelserne i min hjerne så jeg kan ændre mine tankemønstre fra at være negative og pessimistiske til at være mere positive og optimistiske?
Hvordan ændrer jeg på mine selvdestruktive handlemønstre og overbevisninger?
Hvordan lærer jeg at elske mig selv mere?

Jeg var nødt til at læse mig til disse ding, for jeg havde ikke lært nogle af dem før…

Og en ting ved jeg med sikkerhed; Det er ikke nok at læse og forstå en bog, vi er også nødt til at handle.
Handle på de idéer bøgerne giver os.

Og det er her det hele starter læser.
Med handling!

Da alt nyt ligger udenfor vores komfortzone, så vil vi have en tendens til at udskyde at handle, eller finde undskyldninger, eller bare ikke lige “have lyst i dag”.
Men gør det alligevel!
Du behøver ikke liiiiige få noget andet på plads før du handler.
Gør det nu!

For at ændre på en dårlig vane er vi nødt til at skabe en ny vane.
For at skabe en ny vane er vi nødt til at gentage og gentage og gentage det nye.
Det er her -i gentagelsen- at vi begynder at “undervise” vores ubevidste sind, og det er i det ubevidste sind at al magien ligger!

Når du læser en bog underviser du kun dit bevidste sind.
Så du er nødt til også at handle…
…Igen, og igen, og igen…

Måske følger du mig på Instagram?
Der er jeg i fuld gang med en lille videoserie om at manifestere ændring, både for at bevise -eller modbevise?- at det kan lade sig gøre at “tiltrække” bedre oplevelser ind i sit liv, og i går handlede min video om netop det her med at læse bøger og handle på idérne og inspirationen.

Jeg kan varmt anbefale at læse bøger, og hvis du ikke synes du har overskud eller tid til at læse eller ikke kan koncentrere dig, så lyt til lydbøger. Det går rent ind. Det har jeg selv brugt og bruger det stadig dagligt.
Gør det!
Hjælp dig selv med at lære alt det du ikke har lært endnu læser.
Det er guld værd.

Hav en dejlig søndag.

/Hanne ❤

Læs mere

Filter

Barndoms PTSD / Kompleks PTSD

Derfor er parforhold og positiv forandring svært

Hvis du har barndoms PTSD, så har du måske erfaret hvor svært det kan være at skabe forandring i dit liv og ændre på de vaner og mønstre du har som i sidste ende spænder ben for alt fra det gode kærlighedsliv til succesoplevelser i din karierre. Ofte bliver man præsenteret for tesen om at man "bare skal ville det…
Hvad er barndoms PTSD?
Barndoms PTSD / Kompleks PTSD

Hvad er barndoms PTSD?

Tak fordi du læser med på her på bloggen. Mit navn er Hannah Paludan, og i dette indlæg vil jeg forsøge at gøre dig lidt klogere på hvad barndoms PTSD det er.   Hvis du har læst flere andre indlæg her på bloggen kan du muligvis regne ud at jeg selv har kæmpet med det hele livet. Hvis du kan…
Kærestesorg med barndoms PTSD
Barndoms PTSD / Kompleks PTSDKærestesorg

Kærestesorg med barndoms PTSD

Kærestesorg med barndoms PTSD Hvordan heler man efter et brud uden -flere- ar på sjælen og uden -mere- tung bagage man slæber med ind i nye forhold? Det kan man finde rigtigt mange bud på hvis man bare Googler lidt, men hvis du har barndoms PTSD, så er det ikke altid mange velmenende bud på den helt rigtige løsning på…
Personlig Udvikling

Du er ansvarlig for alt det du gør, men også for alt det du ikke gør

Hvad kræver det egentlig at skabe ændring? Få et par gode tip i dette indlæg. Og husk, du er altid ansvarlig, både for det du gør, og for det du ikke gør. Dit liv, din beslutning. Du er den du er fordi du har øvet dig i at være sådan. Det du gør, bliver du god til. Det er derfor…
Personlig Udvikling

Sådan vokser du, selv når du bliver slået ned af modgang

I dette blogindlæg kan du læse lidt om hvad jeg mener er to af de mest essentielle værktøjer i forhold til at holde liv i troen, håbet og det positive mindset, også i modgang. Det er to værktøjer du virkelig har brug for og som du kan bruge i forhold til mange af livets aspekter. God læselyst!
Personlig Udvikling

Modgang og ensomhed har overtaget mit sind – Og hvordan jeg får vendt det til selvudvikling

Dette blogindlæg er skrevet mens jeg står mit i en rigtig svær tid i mit liv. Modgang og ensomhed præger billedet, og er på vej til at overtage mit sind. Det er tid til at bruige nogle af alle de værktøjer jeg har lært de seneste par år og som jeg gladeligt deler ud af. Nu har jeg brug for…
Kærlighed & parforhold

Når ensomheden rammer

Det kan være fuldstændigt overvældende når vi rammes af følelser og tilstande der ikke er rare at være i, som f.eks. ensomhed. Og ensomhed er nærmest en umulig følelse at undgå hvis man går igennem kærestesorg. hvis du vil undgå at sidde fast i den følelse, eller hvilken som helst anden svær følelse, så læs dette blogindlæg!
Barndoms PTSD / Kompleks PTSD

Det uelskede barns svære voksne kærlighedsliv DEL 2

Kroniske lidelser, smerter og sygdom, det kan faktisk være en strategi man benytter for at få kærlighed, opmærksomhed og ømhed fra andre. Men det er en RET høj pris at betale for kærligheden, hvis den invaliderer dig for livet. Det gode er, at hvis det “bare” er en strategi man har udviklet gennem årene, så er det jo mere en…
Barndoms PTSD / Kompleks PTSD

Det uelskede barns svære voksne kærlighedsliv

Den måde vi er vokset op på kan have fatale konsekvenser for vores kærlighedsliv. Det er dybt tragisk, men det vi skal forstå er, at vi ikke kan lave om på vores opvækst, og vi kan ikke gøre det gjorte ugjort, så derfor er det nyttesløst at hænge fast i alt det der er sket og som ikke kan laves…
Personlig Udvikling

Jeg valgte ubehaget over foragten, og det der skete var magisk…

I dette indlæg deler jeg en meget personlig oplevelse omkring det at bryde med mønstre. Det er ufatteligt vanskeligt at bryde ud af mønstre der nærmest har boret sig fast helt ind i sjælen på os. Men HVIS man vil opnå nye og bedre resultater end man plejer, så er der kun en vej, og det er at gøre noget…
Kærlighed & parforhold

Hvorfor går vi ind i negative relationer igen og igen DEL 3

HVORFOR GÅR VI IND I NEGATIVE RELATIONER IGEN OG IGEN? DEL 3 Blogindlæg fra Søndags-Support 6. maj 2018 Få Supporten sendt direkte til din indbakke hver søndag: Tilmeld Søndags-Support Hej, Søndagen er lige så stille kommet snigende igen, og denne søndag vil jeg tage fat på tredje og sidste del om hvorfor vi bliver ved...
Kærlighed & parforhold

Hvorfor går vi ind i negative relationer igen og igen DEL 2

Ofte er der en rigtig god forklaring på hvorfor vi bliver ved og ved med at opleve de samme ulykkelige udfordringer. En af dem kunne du læse om i forrige bloindlæg, det handler om vaner og om hvor dominerende de er i os. Det andet handler om læring og energi. Ja, altså det du skal lære og den energi du…