Travel

Det hele starter her

By November 6, 2016 No Comments

Eleksiren til din Ombygning, er dit mod til at handle!

Efter min nedtur for halvandet år siden har jeg læst en masse bøger, hovedsageligt selvhjælpsbøger. Og det skal lige siges at jeg nærmest ikke før havde så meget som åbnet en bog.
Jeg har gjort det -og gør det stadig- for at hjælpe mig selv.
For at finde inspiration og motivation til at hive mig selv op af et dybt, sort hul hvor der ikke var en trappestige op til lyset, luften og blomsterne.

Hvordan laver jeg om på forbindelserne i min hjerne så jeg kan ændre mine tankemønstre fra at være negative og pessimistiske til at være mere positive og optimistiske?
Hvordan ændrer jeg på mine selvdestruktive handlemønstre og overbevisninger?
Hvordan lærer jeg at elske mig selv mere?

Jeg var nødt til at læse mig til disse ding, for jeg havde ikke lært nogle af dem før…

Og en ting ved jeg med sikkerhed; Det er ikke nok at læse og forstå en bog, vi er også nødt til at handle.
Handle på de idéer bøgerne giver os.

Og det er her det hele starter læser.
Med handling!

Da alt nyt ligger udenfor vores komfortzone, så vil vi have en tendens til at udskyde at handle, eller finde undskyldninger, eller bare ikke lige “have lyst i dag”.
Men gør det alligevel!
Du behøver ikke liiiiige få noget andet på plads før du handler.
Gør det nu!

For at ændre på en dårlig vane er vi nødt til at skabe en ny vane.
For at skabe en ny vane er vi nødt til at gentage og gentage og gentage det nye.
Det er her -i gentagelsen- at vi begynder at “undervise” vores ubevidste sind, og det er i det ubevidste sind at al magien ligger!

Når du læser en bog underviser du kun dit bevidste sind.
Så du er nødt til også at handle…
…Igen, og igen, og igen…

Måske følger du mig på Instagram?
Der er jeg i fuld gang med en lille videoserie om at manifestere ændring, både for at bevise -eller modbevise?- at det kan lade sig gøre at “tiltrække” bedre oplevelser ind i sit liv, og i går handlede min video om netop det her med at læse bøger og handle på idérne og inspirationen.

Jeg kan varmt anbefale at læse bøger, og hvis du ikke synes du har overskud eller tid til at læse eller ikke kan koncentrere dig, så lyt til lydbøger. Det går rent ind. Det har jeg selv brugt og bruger det stadig dagligt.
Gør det!
Hjælp dig selv med at lære alt det du ikke har lært endnu læser.
Det er guld værd.

Hav en dejlig søndag.

/Hanne ❤

Gør som mere end 5.000 andre

Modtag mails med viden, værktøjer og tilbud om kurser og forløb der alle er skræddersyet specielt til dig med barndoms PTSD. Du vil få indblik og teknikker der gør dig bedre til bevidst at sætte retningen for dit liv fremfor at fortiden bliver ved med at gøre det!
Du får en dejlig meditation med som tak for at blive en del af mit univers.
Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Privatlivspolitik

.

Leave a Reply

Seneste indlæg

Hvad er barndoms PTSD? Barndoms PTSD / Kompleks PTSD
July 13, 2022

Hvad er barndoms PTSD?

Tak fordi du læser med på her på bloggen. Mit navn er Hannah Paludan, og i dette indlæg vil jeg forsøge at gøre dig lidt klogere på hvad barndoms PTSD det er.   Hvis du har læst flere andre indlæg her på bloggen kan du muligvis regne ud at jeg selv har kæmpet med det hele livet. Hvis du kan…
Kærestesorg med barndoms PTSD Barndoms PTSD / Kompleks PTSDKærestesorg
June 30, 2022

Kærestesorg med barndoms PTSD

Kærestesorg med barndoms PTSD Hvordan heler man efter et brud uden -flere- ar på sjælen og uden -mere- tung bagage man slæber med ind i nye forhold? Det kan man finde rigtigt mange bud på hvis man bare Googler lidt, men hvis du har barndoms PTSD, så er det ikke altid mange velmenende bud på den helt rigtige løsning på…
Personlig Udvikling
July 8, 2018

Du er ansvarlig for alt det du gør, men også for alt det du ikke gør

Hvad kræver det egentlig at skabe ændring? Få et par gode tip i dette indlæg. Og husk, du er altid ansvarlig, både for det du gør, og for det du ikke gør. Dit liv, din beslutning. Du er den du er fordi du har øvet dig i at være sådan. Det du gør, bliver du god til. Det er derfor…