Skip to main content

Medlemsklub

Pt. lukket for tilgang

Skriv dig på interesseliste her

Hannah Paludan

Medlemsklub

Selvudforskning | Personlig vækst

& heling af barndoms PTSD

Du få adgang til alle disse forløb, lydbøger og foredrag:

Barndoms PTSD – KUN i medlemsklubben

Heling og forståelse af Barndoms PTSD
Lydfiler, video, liveundervisning m.m.

Sådan slutter du fred med din fortid

Lydbog om heling af fortidens traumer
Med værktøjer der er nemme at bruge i hverdagen

Sådan heler du dit hjerte

4 måneders forløb til heling af kærestesorg
For dig med barndoms PTSD i bagagen

Mindset

4 måneders forløb til heling af et negativt mindset
Få vendt et mindset præget af barndomstraumer

Styrk dit selvværd

2 timers foredrag om barndomstraumer og selvværd
Og hvordan du genetablerer et højere selvværd

Selvkærlighed

Lydbog om selvkærlighed med barndoms PTSD

Tilgivelse

Lydbog om kunsten at tilgive

Tilknytningssår

Lydbog om heling af tilknytningssår

Du får altså adgang til:

-Alle mine kursusforløb, lydbøger og foredrag særligt målrettet dig med barndoms PTSD

-Alt hvad jeg udkommer med af nyt materiale

samt

 Eksklusivt for medlemsklubben:

-Løbende materiale om heling af Barndoms PTSD

-Live undervisning og Q & R’s med mig

Allerede mere end 50+
video- & lydfiler til dig
i medlemsklubben.

Alt indhold i medlemsklubben henvender sig særligt til dig der har været udsat for barndomstraumer.
Barndomstraumer er det man også kalder udviklingstraumer, og det er endelig blevet en officielt anerkendt tilstand og kaldes Kompleks PTSD.
Jeg kalder det barndoms PTSD.

Selvudforskning | Personlig vækst | Heling

For mennesker med barndoms PTSD
| Kompleks PTSD | Udviklingstraumer | Barndomstraumer | CPTSD |

Jeg kan ikke beskrive hvor værdifuldt det har været for mig. Jeg har prøvet så meget for at få det bedre, men dit materiale går bare lige ind!

Nina AakmannMindset

Kompleks PTSD | Udviklingstraumer | CPTSD

Selvudvikling med Barndoms PTSD

Min egen personlige oplevelse med selvudvikling har været et noget ambivalent bekendskab, fordi når ekstasen fra indholdet i en bog eller jubelstemningen fra et event havde lagt sig, og hverdagen startede igen, var det som om at jeg, i bedste fald, var back to square one og i værste fald fik det værre.
Ofte er jeg endt op med følelsen af at jeg da må være verdens mest tungnemme individ, med universets absolut mindste portion viljestyrke, siden jeg ikke formåede at eliminere én eneste dårlig vane på 21 dage, som alle siger det tager, og siden jeg gang på gang så mig selv ryge lige lukt tilbage i alverdens selvdestruktive tanke- og adfærdsmønstre.

  • Ligegyldigt hvor ihærdigt jeg prøvede at implementere alle de gode værktøjer jeg fik fra bøger, kurser og onlineforløb, så kunne jeg bare ikke.
  • Ligegyldigt hvor meget terapi jeg modtog, så hjalp det ikke, snarere tværtimod.
  • Ligegyldigt hvor højt jeg ønskede at få styr på “mit shit” så fik jeg det ikke.
  • Ligegyldigt hvor meget velvilje og mod jeg forsøgte at stable på benene, så førte det mig ikke til det sted jeg ønskede mig at være i livet.

Velkommen til realiteterne med barndoms PTSD.
– Og i øvrigt også mange “almindelige” menneskers realitet!

Jeg havde simpelthen ikke mental adgang til at kunne skabe den struktur og det overblik for mig selv, som der skal til for at kunne udføre et vellykket helingsarbejde med et varigt resultat.

Jeg havde en indre uro der fyldte i hoved og krop, og som gjorde at fokus og overskud forsvandt og overspringshandlinger, ineffektivitet og tankemylder tog over.

Dét ændrede sig da jeg fandt ud af hvad det var der reelt skulle til for at jeg kunne hele og have det godt. Det er det jeg deler med dig i medlemsklubben.

Personlig udvikling og heling tager tid, ikke 21 dage, særligt hvis du har barndoms PTSD der jo er en konsekvens af længerevarende traumer forårsaget af følelsesmæssigt omsorgssvigt, vold, overgreb og misbrug og lignende i barndomshjemmet.

I medlemsklubben lærer jeg dig at finde den indre ro og stabilitet der skal til for at du kan hele og vækste på de områder hvor du ligenu har det svært.

100%
Ærlig

Rådgivning

Baseret på ny forskning og viden indenfor barndoms PTSD også kaldet kompleks PTSD
& på egne åbenhjertige, personlige erfaringer

In the same way that people can drive each other mad, the company of people, and being understood by people, can also heal us.

Bessel A. van der Kolkpsykiater, forfatter, forsker og underviser
Heling af barndomstraumer

Pleaseradfærd

Med barndoms PTSD befinder du dig i en evig kamp-, flugt-, please- eller frysetilstand. Behovet for at blive elsket og ”være noget særligt” er ekstremt stort, hvilket kan få dig til at gå meget langt for ikke at blive forladt. Det gør dig meget sårbar overfor det mindste tegn på at din partner kunne finde på at gøre det. Det betyder at du vil være vældigt meget “på vagt” i parfohold, se spøgelser hvor der ikke er nogen, og generelt er du yderst sensitiv overfor om folk kan lide dig, selv mennesker du ikke kender.
Det faktum gør at du højest sandsynligt har udviklet en høj tilpasningsevne, bagsiden ved det er, at det kan gøre det meget vanskeligt for dig at få sagt fra og sat grænser overfor andre, og nærmest umuligt at stå op for dig selv når du bliver behandlet skidt.
Det gør også sandsynligheden for at du havner i medafhængige parforhold større. Desuden vil du formentlig bruge uforholdsmæssigt mange ressourcer på at beskytte sig selv, ofte på en måde der er mere selvsaboterende end egentlig beskyttende.

Kernen

Kernen i barndoms PTSD er en grundlæggende følelse af forladthed og af at være forkert og ikke høre til. Der kæmpes med den indre kritiker, skyld og og skam, og typisk også med en tilbagevendende følelse af at være overvældet af håbløshed, hjælpeløshed.
Kompleks PTSD udvikles når et barn udsættes for længerevarende traumer som det ikke kan slippe væk fra. Resultatet er en masse tidligt programmerede, “overlevelsesstrategier” og usunde overbevisninger med selvsaboterende tanke- og adfærdsmønstre til følge.
Over tid vil den indre uro få hovedet til at flyde over og kroppen til at sige stop -på alle tænkelige og utænkelige måder- og derfor kan det synes uoverskueligt og uopnåeligt nogensinde at gøre sig fri af dem og få det bedre. Men barndoms PTSD kan heles, dog er det en mere livslang proces end f.eks. heling af almindelig PTSD.
Men fortvivl ikke, det er faktisk en rigtig rar proces når først du kommer i gang på den rigtige måde.

Jeg er ikke nok

Frygten for ikke at være god nok, overskygger alt og retter fokus mod netop det: “jeg er sikkert ikke god nok”. Derfor vil det på ulykkeligste vis ofte også være dét du ender med at få “bekræftet”, selvom det var det modsatte du ønskede.
Denne konstante indre konflikt skaber en indre uro der spænder ben for din følelse af at få helt grundlæggende menneskelige behov opfyldt, fordi du ikke er i stand til at mærke det eller tage det ind.
Følgerne af barndoms PTSD viser sig særligt i kærlighedsrelationer da der som følge af traumerne vil være udviklet utrygge tilknytningsmønstre.
Men traumerne kan også blive trigget i mange andre situationer og kommer til udtryk på vidt forskellige måder der varirer fra person til person.
Altså en meget kompleks størrelse, hence den kliniske betegnelse Kompleks PTSD.

Videouddrag:
Heling kan ikke
intellektualiseres

Mennesker med barndoms PTSD kendetegnes ofte ved udadtil at være super velfungerende, intelligente og stærke personligheder. 
Hvis du har barndoms PTSD vil du derfor måske også kunne genkende det med at være lidt for meget i dit hoved og forsøge at intellektualisere alting. Men sådan fungerer heling ikke…

Selvudforskning | Personlig vækst | Heling

For mennesker med barndoms PTSD
| Kompleks PTSD | Udviklingstraumer | Barndomstraumer | CPTSD |

Hvad andre siger

Det her, det var bare "the missing link" for mig!

Frank JensenSelvværdsforedrag

Fan-f*cking-tasisk kursus!

PatriciaMindset

Det er uden tvivl en af de bedste investeringer jeg har gjort mig - jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg vil kunne gøre brug af det og få glæde af det resten af mit liv.
Tak for hjælpen, støtten og til at videregive din styrke - ikke kun til mig, men til alle som følger dit kursus.
Af hjertet tak for at jeg måtte være med. Det var en af de bedste oplevelser jeg har gjort mig selv ift. min udvikling.

Amanda Lykke RasmussenMindset

Jeg har set og læst meget om parforhold og kærlighed i krise og sorg, og dit er noget af det bedste og mest anvendelige jeg har set!

Lise Uhre Di GregorioSådan heler du dit hjerte

Videouddrag:
Hvorfor kærestesorg kan gøre fysisk ondt

Mange med barndoms PTSD oplever ikke bare et følelsesmæssigt meltdown når de rammes af intens kærestesorg, men også af et fysisk kollaps der gør det svært at fungere. Her er en af videoerne fra “Sådan Heler Du Dit Hjerte” forløbet som forklarer hvorfor det er sådan.

Kærligheden kan være svær at navigere i, det ved alle.
Men for mennesker med barndoms PTSD er kærlighedslivet særligt udfordrende at være i, og endnu sværere bliver det, hvis den går i stykker.
Det skyldes at det at blive svigtet og forladt eller føle sig nødsaget til selv at forlade, og det ikke at føle sig elsket og værdifuld rammer hårdt og kontant ned i en, i forvejen altødelæggende, grundlæggende tro på ikke at være god nok.

Du får adgang til hele Sådan Heler Du Dit Hjerte-forløbet, der handler om at få helet akut såvel som længerevarende kærestesorg, selvfølgelig med særlig fokus på at hjælpe dig der også har barndoms PTSD.

For et menneske med barndoms PTSD handler alt om overlevelse; som er lig med at føle sig speciel, elsket og forbundet. Hvilket i virkeligheden er noget der er helt fundamentalt for alle mennesker.
Men med barndoms PTSD har man været igennem så mange svigt at tilliden til andre og troen på eget værd har lidt et knæk og det gør det vanskeligt at være i relationer. Frygten for flere svigt ligger dybt programmeret og står hele tiden i vejen for sunde, bæredygtige relationer, især i kærligheden.

Du kan hele barndoms PTSD.

Over tid kan du sagtens hele.

Som medlem af min medlemsklub lærer jeg dig at skabe den indre ro der skal til, og giver dig adgang til en guldgrube af mentaltræningsværktøjer, som du kan tage i brug når du har fået skabt den indre ro der skal til, for at få noget ud af mentaltræning overhovedet.


Du vil blive inviteret til live coaching kald hvor du har ”fri adgang” til mig og rig mulighed for at stille spørgsmål og få sparring både med mig og de andre medlemmer der deltager i kaldet.


Et stærkt fællesskab og adgang til værktøjer der er skabt til heling af barndoms-PTSD og som du kan tage i dit eget tempo.

Månedsabonnement

All acces

Få adgang til alt indholdet med det samme.
Du har adgang så længe du er medlem.

Pt. lukket for salg

 

Årsabonnement (Spar 3 måneder)

All access

Få adgang til alt indholdet med det samme.
Du har adgang så længe du er medlem.

Pt. lukket for salg

 

We are part of this universe
We are in this universe
But perhaps more important than both of those facts,
is that the universe is in us.

– Neil deGrasse Tyson.

Heling

For at kunne være roligt og (selv)tillidsfuldt i nuet uden angst og ukontrollérbare følelsesudbrud, skal traumerne fra fortiden heles.

Selvudforskning

For at kunne udforske selvet er det altafgørende med et godt netværk der forstår og støtter dig, og selvfølgelig at have adgang til de rigtige værktøjer.

Personlig vækst

Når du har barndoms PTSD skal der først etableres et fundament af indre ro i krop og sind, før du kan skabe positiv, varig forandring.

Support

Hannah Paludan medlemsklub støtter dig med netværk og værktøjer til at lindre og hele Kompleks PTSD forårsaget af barndomstraumer.