Skip to main content
Medlemsklubben

MEDLEMSKLUB – ALL ACCESS
For dig med barndoms-PTSD & ADHD

I medlemsklubben får du adgang til alle mine kurser og forløb, samt løbende nye, unikke værktøjer til selvudforskning og personlig vækst for dig med barndoms-PTSD og ADHD. For os kan succes med personlig udvikling og mønsterbrydning være noget nær umuligt fordi vi har et system i konstant alarmberedskab og uro. I medlemsklubben får du redskaberne til at skabe mere ro indeni, så selvudvikling ikke bare også bliver kilden til endnu et bat du kan slå dig selv i hovedet med.
Samtidig får du også adgang til et trygt fælleskab og live coaching kald.

LÆS MERE

MINDSET
Bryd med de selvdestruktive tanker og mønstre

Vaner er umulige at ændre hvis ikke mindsettet er med dig. I dette forløb vil du få nogle af de mest øjenåbnende redskaber til at lære se ting i et nyt lys. Det er helt afgørende at få mindsettet med, når de vanskeligheder som dårlige vaner og mønstre skaber, skal løses. I dette kursus får du en perlerække af sindssygt spændende udfordringer til din måde at tænke på. Absolut livsforandrende.

LÆS MERE
Styrke Dit Selvværd

SELVVÆRD
Indsigter der vil ændre dit syn på dig selv

Dit selvbillede sætter barren for kvaliteten af dit liv, så enkelt kan det siges. Lavt selvværd giver lavere livskvalitet; de mange selvdestruktive tanker og mønstre fungerer som gift, ikke bare i parforholdet men i alle mulige relationer også den du har med dig selv. Når du har det dårligt med dig selv bliver du usikker og den usikkerhed kan forgrene sig bredt i dit liv.
På dette kursus får du de 2 helt fundamentale hemmeligheder bag et bedre selvværd.

LÆS MERE

SÅDAN HELER DU DIT HJERTE
Kom lettere og hurtigere igennem kærestesorg

Kærestesorg kan ramme hårdt og det kan tage en evighed at komme sig over, særligt hvis du har barndoms PTSD. For dig kan kærestesorg give sår på sjæl, sind og hjerte som tilsyneladende aldrig rigtigt heler eller forsvinder helt. De ressourcer du får i dette forløb vil hjælpe dig med lige præcis det problem. Du kan hele uden varige mén. Angst, tankermylder, handlingslammelse, overvældelse og sorg på trods, så kan du komme videre uden bagage og du kan åbne op for ny kærlighed uden at tage dine dårlige erfaringer med dig videre i livet eller med ind i nye relationer.

LÆS MERE

SLUT FRED MED DIN FORTID
Kom godt igennem processen der slutter fred med gamle ar på sjælen

Mange af os har brug for at give slip på hændelser fra fortiden og de -ofte selvdestruktive- mønstre de har ført med sig.
Dette er en lydguide for dig der har brug for at hele sorg og smerte der stammer fra fortiden.

LÆS MERE

SELVKÆRLIGHED
Det bærende fundament i vores liv

Selvom vi alle er født med masser af selvkærlighed, så kan livets erfaringer langsomt have udslettet hvert er spor.
Men hvad er selvkærlighed egentlig, og hvorfor skal vi elske os selv og hvordan gør man så, når man aldrig har lært det?!
Det får du svarene på i denne lydguide.

LÆS MERE

TILGIVELSE
Nøglen til noget af det allersværeste her i livet

Mange ved slet ikke at det er tilgivelse af en anden de har brug for, for selv at kunne få det bedre, og endnu flere har på ingen måde lyst til at tilgive en der måtte have gjort dem ondt. Denne lydguide gør dig klogere på hvorfor det nu alligevel er en ret god idé og på hvordan det påvirker dig selv hvis du ikke får tilgivet.
Hvad er tilgivelse egentlig, og hvad nøglen til at kunne tilgive et r*vhul!? Få svarene i denne lydguide.

LÆS MERE

TILKNYTNINGSMØNSTRE
Hvordan dine tilknytningsmønstre påvirker dit liv

Ønsker du at blive klogere på dine egne tilknytningsmønstre, så er dette en lydguide for dig.
Opdag hvordan dine mønstre kan være opstået, hvordan de påvirker dig i voksenlivet og hvad du kan gøre for at hjælpe dig selv hvis du har et utrygt tilknytningsmønster.
Guiden er spækket med indsigter og inspiration til dig der har brug for at give slip på selvdestruktive mønstre.

LÆS MERE