Det kan være svært at se på mig hvordan jeg egentlig har det og hvad jeg har brug for. Vi skal ikke mange år tilbage, før jeg gik og havde virkelig ondt i sjæl og sind. Selvværdet var i bund og min adfærd -især i mit kærlighedsliv- var ekstremt selvsaboterende.
Men det var de færreste der vidste at jeg havde det sådan.
For uadtil var jeg stærk. Men selvdestruktiv.
Jeg var ked af det, bange, bekymret og usikker indeni, utilfreds  brokkende, sortseende og negativ udadtil.

Kan du genkende ovenstående i dig selv
Lavt selvværd, selvdestruktiv adfærd, negativt mindset og et ulykkeligt og problemfyldt kærlighedsliv?

Et konfliktfyldt indre i konstant alarmberedskab og et tilsyneladende stærkt ydre der er svært at afkode for andre, kan være den ulykkelige konsekvens af tidlige traumer fordi du har fået kodet nogle utrygge tilknytningsmønstre der i korte træk er en form for overlevelsesstrategi, der desværre har en selvdestruktiv natur.

Dine gamle kodninger og programmeringer er ikke en livstidsdom

De kodninger du får tidligt i livet ligger som et stort motorvejsnet i hjernens neuroforbindelser, og de forsvinder ikke igen.
De vil altid være der, men dermed ikke sagt at du er dømt til at have ondt i sindet og kærligheden resten af livet. Du kan i stedet skabe nogle nye små stier af neuroforbindeler, som over tid kan blive til lidt større “motortrafikveje” der leder dig et langt bedre sted hen end de gamle, store motorveje.

 

Du er god nok som du er, du skal bare lige lære det

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe dig der har utrygge tilknytningsmønstre og tidlige traumer med at anlægge disse nye og bedre mototrafikveje i sindet, der giver dig et bedre selvværd og et lysere og mere positivt mindset, så du får skabt fundamentet for et fantastisk (kærligheds)liv!

If you don’t sacrifice for what you want, what you want will be the sacrifice.

Forandring tager tid og kan være svær. Det ved jeg om nogen. Igennem mine kurser og forløb kan du få min hjælp til at træne det menneske du gerne vil være mere af og komme lettere og hurtigere i mål.

Jeg glæder mig til at møde dig.