Velkommen til SÅDAN HELER DU DIT HJERTE

Er du klar til, én gang for alle, at komme dig over dit knuste hjerte?
HURTIGT!

Aldrig mere langvarig kærestesorg, permanente ar på sjælen eller tung “bagage” du tager med dig ind i nye forhold!

Din investering er 1.755,- DKK (Kan også betales i 3 rater á 585,- DKK)

…Det svarer til ca. 2 besøg hos en psykolog, terapeut, clairvoyant el. lign…

Din investering er hurtigt tjent ind
Du kan gøre det hjemmefra
Du kan se det igen og igen

Forestil dig hvordan det vil være at kunne høre om din eks, se billeder af ham eller konfronteres med minder om ham og jeres tid sammen, uden at du får dét der stik i hjertet og det medfølgende ubehagelige sug i maven.

Tænk på, hvordan det ville være, rent faktisk at kunne smile når du ser gamle billeder af dig og ham sammen, og ovenikøbet kunne glæde dig over den tid i havde sammen, selvom den nu er slut.
(Måske tænker du “det gider jeg sgu da ikke, han skal da bare ud af mit system!” Men jeg sværger, det er en frihed af proportioner at kunne have det sådan, også selvom du måske ikke kan forliges med dén idé lige nu, hør mig når jeg siger, du vil takke dig selv for det hvis du lærer at kunne det her!)

Og endnu bedre, spil lige filmen i din indre biograf, hvor du lever et liv, hvor du føler dig elsket, lykkelig og værdig, også uden en kæreste!
Hvor du står stærkere end nogensinde og du på ingen måde er til at skyde igennem, fordi du bare har fået opbygget et så solidt fundament der har gjort dig uafhængig og givet dig en dyb indre fred, harmoni og ro, fri fra bitterhed, sorg, tristhed, jalousi, ærgrelse, fortrydelse og vrede.

Du er bare klar til nye eventyr og oplevelser, åben for ny kærlighed, hel, glad, optimistisk og ser lyst på nuet og på fremtiden.

Lyder det som utopi, derfra hvor du står lige nu?
Tro mig, det er det ikke!
Det her kan blive din virkelighed, endda ret hurtigt!
Og det er ligegyldigt om det er en gammel kærestesorg der har varet i årevis, eller om det er et helt friskt, blødende sår der lige nu føles utænkeligt nogensinde vil hele igen.

Hør min historie kort her:

KAN DU GENKENDE NOGET AF FØLGENDE:

Du har kvalme, hovedpine, trykken for brystet, trykken på halsen, hjertegalop og dårlig mave
Du kan nærmest mærke stresshormonerne suse igennem kroppen når du hører din eks’ navn
Du får et stik i hjertet og et ubehageligt sug i maven når der lige kommer et Facebookminde
Du får kvalme når du tænker på din eks sammen med en anden
Du har nedture og krise særligt om søndagen
Det virker som om der er lykkelige par, familier og gravide kvinder overalt
Det føles som om at alle andre end dig har styr på deres shit
Mens du sidder fast i dit shit!
Du mangler håb
Du har periodiske tudeture
Du har brug for forandring, men aner ikke hvad eller hvordan
Du er 100meter mester i at sabortere dine parforhold
Du er 100meter mester i at løbe ind i de forkerte
Selvom du har taget masser af kurser i selvudvikling virker det ikke, du er stadig miserabel

SÅ HAR DETTE ONLINEFORLØB STOR VÆRDI FOR DIG

Ja tak, jeg vil gerne med

Selvdestruktiv adfærd er tillært.
Måden vi reagerer på i forskellige situationer er tillært.
Det gælder også for den måde vi håndterer modstand og livskriser -som f.eks. kærestesorg- på.
Det er for så vidt naturligt nok at reagere stærkt -og negativt- når vi mister, men hvis først det får os ned i et hul vi ikke kan komme op af, så bliver det usundt og selvsaboterende.
Det er helt unødvendigt.
Og kan undgås.

Du lærer præcis hvordan, i dette onlineforløb, og det er spækket med historier og konkrete eksempler fra en kæmpe krise jeg selv har været igennem, således at du nemt kan ”oversætte” alle de værktøjer og råd du får, til dit eget liv og din historie.

I dette onlineforløb får du de redskaber du har brug for til at hele indefra og ikke bare overfladisk symptombehandling. Du lærer hvordan du kan stoppe tanker der gør dig ulykkelig, frustreret og fysisk utilpas, og hvordan du faktisk kan vende sorg, frygt og angst og stå stærkere end du måske nogensinde har gjort før.

Jeg bruger min egen model som jeg har kaldt for Hjertestartermodellen og forløbet er bygget op omkring de 4 trin som du kender det fra førstehjælpens verden og det er præcis det, dette onlineforløb er: førstehjælp til hjertesorg og krise.
Du bliver altså guidet igennem de 4 førstehjælpstrin, delt op i 4 moduler, og der medfølger naturligvis også nogle ”førstehjælpskasser” -eller værktøjskasser som jeg kalder dem- med alle de redskaber du har brug for, for at skabe forandring så du kan få det bedre.
De 4 trin fra førstehjælpen har jeg så kombineret med de 4 sorgfaser som man går igennem når man er i krise.
Det er denne kombination der udgør Hjertestartermodellen.
Og det er effektivt!
Der er alt det du har brug for, for at stoppe din krise, så du kan komme videre uden stadig og gå og have lidt ondt i hjertet hele tiden…

Modul 1

Stands Ulykken – Chokfasen

Modul 2

Giv livreddende førstehjælp – Reaktionsfasen

Modul 3

Alarmér – Reparationsfasen

Modul 4

Giv almindelige førstehjælp – Nyorienteringsfasen

SÅDAN HELER DU DIT HJERTE – Video onlineforløb – Oversigt

Lykkelig Uden Grund: Begynde at kultivere et nyt mindset og bygge et helt nyt og stærkere fundament så du kan vinke farvel til lange kriser og tung bagage – For altid!
Slut Med At Lede: Opdage hvordan du stopper med at søge efter kærligheden alle de forkerte steder.
Følg Dine Egne Behov: Lære hvordan du følger dine egne drømme og behov og ikke lader dig styre af alle mulige andres ønsker og forventninger.
Stop Med At Være Martyr!: Holde dig på din egen banehalvdel og iøvrigt lære dig selv meget bedre at kende i samme omgang.
Mærke Smerten Men Slippe Lidelsen: Kende forskel på smerte og lidelse, og lære hvordan du owner smerten som en champ og undgår lidelse som den stærke kvinde du er inderst inde!
Kortlægge Dine Tanker: Lære dit sind at kende og kunne navigere rundt i dit tankespin med bevidst opmærksomhed.
Overskrivning Eller Omvending Af Dine Tanker: Lære finten at overskrive og omvende så du får det meget bedre på rekordtid.
Tilgivelse Sætter Dig Fri: Lære hvordan f**** man tilgiver et kæmpe r*vhul! – Og hvorfor du skal gøre det…
Hvad Nu Hvis: Arbejde med “hvad nu hvis’er” på en ny og ret interessant måde der giver dig en helt ny tilgang til livet og de ting der normalt gør dig bange og usikker.
Method Acting: Ikke finde dig selv, men skabe dig selv, det er dét du skal, og du får formlen på hvordan!
Myten Om Altid At Støde Ind I De Forkerte: Høre hvorfor der ikke findes “forkerte” forhold eller ”spildt” tid/kærlighed så du bliver 100meter mester i at bruge alle dine erfaringer til din fordel.
Alting Er Et Valg: Blive god til at forstå hvordan du vælger det der er rigtigt for dig, og gøre det, så du fremover altid vil være tro mod dig selv.
Offerrollen: Bryde ud af rollen som hende der blev svigtet og lære at skrive et helt nyt manuskript for dit liv nu og i fremtiden.
Årsager Til Tristhed Og Ulykkelighed: Opdage hvilke faktorer det er der giver dig en masse unødvendige bekymringer, stress, angst og depression og ændre dem – NU!
I Dit Sinds Vold: Lære at “vejlede” dit sind så du kan skabe små -nej, STORE, mirakler i dit liv!
Farvel Til Skyld Og Skam: Lægge al skyld og skam på hylden, og komme videre som et helt menneske uden bagage og ar på sjælen.

Modul 1 – Uge 1

– Du skal ud af den akutte krisetilstand – Hurtigt!

Og det kommer du, hvis du følger opfordringerne i dette forløb.

Når der opstår en krise i vores liv, som f.eks. kærestesorg, så er det alfa omega at vi har et godt fundament -i os selv- som vi kan støtte os op ad, men mange af os er i forvejen tynget af gamle uforløste traumer, dyb indestængt sorg og vrede, fortrængte følelser og usikre tilknytningsmønstre, og det kan gøre det ufatteligt svært at komme igennem endnu en krise, endnu et tab og endnu en stor sorg, fordi vi ganske enkelt ikke kan rumme mere i vores krop, sind og sjæl.

I den første uge af dette 4 ugers onlineforløb, gælder det om at få styr på den akutte krise -også selvom det er en krise du måtte have gået med i årevis- og få bygget et nyt, solidt fundament op.

Modulet er spækket med indsigter til dig, så du får en dybere forståelse af hvorfor det hele er så svært, og vigtigst af alt, hvordan du kommer ovenpå og videre i en fart!

I modulet vil du blandt andet få:

Bygget et nyt, solidt fundament op
Styr på tankespin
Styr på tsunamien af følelser
Overblik over dine tankemønstre
Troen på dig selv tilbage
Håbet tilbage
Værktøjer til at ”afinstallere” gamle programmeringer
Værktøjer til at ”installere” nye og bedre vaner og mønstre
Vigtige værktøjer til at får styr på tanker og følelser
Essentielle værktøjer til at lære at se nye perspektiver
Overskud til forandring

Udover det, så får du også en masse værdifulde indsigter i hvorfor du har det som du har det og hvorfor det føles så hæsligt som det gør og giver dig de her velkendte -og rædselsfulde- fysiske symptomer såsom kvalme, hovedpine, trykken for brystet, trykken på halsen, hjertegalop og dårlig mave.

Der er en helt specifik årsag til at du har det sådan, og der er også en løsning på det!

Når man står i en krise, særligt en hvor man har mistet den man elsker, så kan det være svært at acceptere situationen, og man higer og søger efter at få forklaringer der giver mening så man kan forstå det hele oppe i sit hoved, men det er desværre bare rigtigt sjældent at man får det.
Ofte får man nærmest det modsatte.
Det efterlader en i en desperat situation hvor man begynder at handle irrationelt og hvor tankespin og overanalyser kører på højtryk 24/7.
Det betyder at din krop konstant er i fight or flight mode.
Det kan man godt tåle i perioder, men hvis det varer for længe, så er det rigtigt usundt for både krop og sind og oplevelsen vil med stor sandsynlighed manifestere sig i dig og være et traume du bærer rundt på og tager med dig i bagagen, også ind i nye parforhold.

Måske er det scenarie allerede sket for dig før, og måske er det dét der er årsagen til at dette parforhold er gået i stykker?

Eller måske er det dét der er grunden til at din kærestesorg har varet i årevis og du at du har svært ved at komme videre og møde kærligheden igen?

Uanset hvilken type krise du står i, akut eller gammel, så kommer du på den anden side

Med mere:

Klarhed
Accept
Forståelse
Mening
Styrke
Overskud
Ro
Indsigt
Fattethed
Mod
Livsglæde
Tro
Håb
Uafhængighed
Retning

Og mindre eller slet ingen:

Fastlåsthed
Lidelse
Overanalyseringstrang
Tankespin
Forvirring
Afhængighed
Fysiske stress symptomer
Afsavn
Bitterhed
Vrede
Tristhed

Og mindre eller slet ingen:

I MODUL 1 FÅR DU:

En times Step-By-Step videoguide til fundamentet for hvordan du får det bedre så det virker og ikke bare er endnu et forløb i rækken af kurser der helt sikkert har inspireret dig, men bare ikke reelt har hjulpet dig videre
Hele videomodulet på lyd også
De 6 vigtigste punkter fra modulet sammenfattet i en kortere lydfil
Værktøjskasse -til sidst i videoen- spækket med håndgribelige og simple redskaber til at komme ud af krisen med
Værktøjskassen på lyd
Øvelsesark
Nemme, enkle øvelser der er lige til at gå til og som du kan starte på med det samme

Alt materialet kan downloades til din telefon eller computer

Modul 2 – Uge 2

– Tanker og følelser – Får styr på dem nu!

Det er nemmere end du måske går og tror. Eneste grund til at det ikke synes nemt lige nu er, at ingen har lært dig hvordan man gør…

Lige nu ved jeg godt at du synes I havde det fantastisk og du kan sikkert bedst huske alt det gode og lammes ved tanken om at du skal undvære det.

Nedenstående var nogle af de tanker der kørte rundt i mit hoved da min kæreste forlod mig.
Måske kan du genkende nogle dem?
Eller dem alle?!

”Jeg vil bare have ham tilbage…”

”Jeg kan ikke holde det ud!”

”Jeg kan ikke leve uden ham…”

”Har han mødt en anden?”

”Jeg skal nok ændre mig!”

”Jeg vil gerne gøre det hele godt igen…”

”Vi kunne få det så godt!”

”Hvad skal jeg gøre?”

”Jeg vil gøre hvad som helst!”

”Hvordan kunne han gøre det?”

”Efter alt hvad jeg har gjort for ham!”

”Han har fandme også altid været en kæmpe idiot!”

”Jeg forstår det ikke…”

”Jeg fucking hader ham!”

”Jeg elsker kun ham…”

”Jeg vil ikke have en anden…”

”Elsker han mig ikke?”

”Jeg kommer aldrig videre!”

”Jeg kommer aldrig til at elske igen…”

”Han var perfekt for mig…”

”Har han nogensinde rigtigt elsket mig?”

”Det svin!”

”Jeg finder aldrig en som ham igen!”

”Jeg har det bare forfærdeligt…”

”Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre…”

”Hvorfor fanden kan han ikke bare fortælle mig hvad jeg har gjort galt?!”

”Idiot!”

”Jeg dør hvis han har mødt en anden…”

Det eneste de ovenstående tanker gjorde for mig, var skiftevis at lede mig ind og ud i tilstande af:

Apati
Desperation
Fortvivlelse
Bitterhed
Falske forhåbninger
Håbløshed
Vrede
Jalousi
Usikkerhed
Foragt
Forhandlingstanker

I modul 2 kommer du ud af de her tilstande ved at få vendt den type tanker!
Du får helt unikke redskaber til at få stoppet sådan en deroute.

Sådanne tanker fører dig ingen steder, andet end endnu længere ned i et sort hul.
Worst case scenario ender det blot med at blive selvopfyldende profetier.

Prøv lige engang og stop op og tænk på hvordan du havde det i jeres forhold.
Bare sådan generelt.
Når du tager de lyserøde briller af, som lige nu ser alting som havde det været perfekt.
Og hvis du er ærlig overfor dig selv.
Var der så en grundfølelse, der gik igen?

Måske følte du dig ikke hørt eller set?
Måske følte du dig i virkeligheden lidt ensom i tosomheden?
Måske følte du dig mindreværd?
Måske havde du et lavt selvværd?
(Som betød at du aldrig var rigtigt tilfreds og altid brokkede dig)

Måske følte du dig konstant svigtet?

Og prøv så at mærke efter hvad det er for en grundfølelse du har lige nu, efter jeres brud?
Lur mig, om ikke det er den samme!
Er man ensom i et parforhold -måske uden rigtigt at være klar over det fordi man er ”vant” til den følelse- så vil den følelse med statsgaranti blive forstærket når I går fra hinanden.
Og hvis du var tynget af lavt selvværd i jeres parforhold, så er dit selvværd helt sikkert endnu lavere efter bruddet.
Der er en helt særlig dynamik her.
Den vil du blive meget klogere på i 2. modul

I modul 2 for du helt specifikke metoder til at gribe alle tanker og følelser rigtigt an, så du kan komme videre uden tung bagage!

Når du har været turen igennem modul 1 & 2 vil du:

Have fået stoppet det der kører rundt i dit hoved
Have fået ryddet op i dine mentale rum
Føle dig 20 kg lettere i krop og sind
Begynde at føle begejstring
Begynde at blive nysgerrig igen
Være godt på vej opad på selvværdsbarometret
Være i fuld gang med at skabe ”et nyt dig”
Være klogere på hvem du er, hvad du har lyst til og hvad dine behov er
Have en nærmest pirrende lyst til at være god ved dig selv
Være trådt ud af -og langt væk fra- offerrollen
Ikke have tunge følelser der hober sig op og bosætter sig i din krop
Føle dig uafhængig og fri
Ikke længere føle dig svigtet
Ikke længere føle dig ensom
Ikke længere se på dit forliste forhold som en ”fejltagelse”
Føle dig taknemmelig
Føle dig mere ovenpå end nede
Være mere klarsynet
Kunne handle (rationelt) igen
Pludselig mærke at du kan være glad, helt uden grund…
Være fri fra indestængt vrede

I MODUL 2 FÅR DU:

Halvanden times Step-By-Step videoguide til hvordan du lærer at kontrollere tankemylder og slippe af med de tanker der ødelægger dig
Hele videomodulet på lyd også
Værktøjskasse -til sidst i videoen- spækket med håndgribelige og simple redskaber til at komme endnu et niveau videre med
Værktøjskassen på lyd
En selvhypnose på lyd
En guidet meditation på lyd
PDF om De 4 Bevidsthedsstadier
PDF med introduktion til meditation og selvhypnose
Øvelsesark
Nemme, enkle øvelser der er lige til at gå til og som du kan starte på med det samme

Alt materialet kan downloades til din telefon eller computer

Modul 3 – Uge 3

– Social medicine – Sådan bruger du dit netværk.

I modsætning til det med tankerne i modul 2, så er det der med at række ud efter hjælp, slet ikke så nemt som man måske skulle tro, for ofte er det slet ikke bedste-veninden du skal have fat i, men nogle helt andre…

Hånden på hjertet, vil du så ikke indrømme at det er super tilfredsstillende at ringe til sin allerbedste veninde når du er helt nede i kulkælderen, og lige få bekræftet at eksen var et rigtigt dumt svin!?
Eller i hvert fald så bare høre en sige at det nok skal gå det hele…

MEN…

Hvis du vil ud af din krise, uden de der varige mén, som du sikkert har fået med i bagagen alle de andre gange du har haft kærestesorg eller krise, så er det noget helt andet du skal gøre…
Hvad, hvorfor og ikke mindst hvordan, det gennemgår vi i 3. modul

I Modul 3 lærer du:

At undgå fælden hvor du begynder at psykoanalysere din eks og alle hans issues for at finde en forklaring
Hvordan du kommer videre UDEN en ”opklaring” på det hele
Hvordan du kan slippe fantasien om lykkelig genforenelse
Hvordan du slipper idéen om at du skal redde ham (så du kan redde jer)
Hvordan du ALDRIG igen ryger i ”tage-ham-tilbage-fælden”
Hvorfor de tætte venner IKKE altid er de ”rigtige” at bruge i en krise
Hvordan du tiltrækker de RIGTIGE mennesker ind i dit liv
Hvordan du LØSER din krise i stedet for bare at snakke om den
At bruge dit netværk rigtigt
At bruge din krise til at udvikle dig
At bruge barndomstraumer og (kærligheds-)traumer som en STYRKE
Hvordan du skal håndtere bruddet selv om det IKKE giver mening for dig
Hvordan du skal bearbejde din sorg også selvom du IKKE forstår din eks’ valg, forklaringer og mangel på samme
Hvad der menes med ”ansvar”, og hvordan du tager DIN del af ansvaret og ”owner” det
Hvordan du undgår at begå de samme (selvdestruktive) fejl i dit kærlighedsliv igen og igen
Hvordan kan du træde ud af dit mønster med at ”opsøge” og tiltrække problemfyldte forhold
At indse om du i virkeligheden søger kærligheden de forkerte steder

Kort sagt, du vil lære om præcis de sider af dig selv hvor der er behov for at indse og erkende nogle små ”konstruktionsfejl”, som du måske ikke anede du havde, men som gør at kærlighedslivet enten generelt bare er svært for dig, eller at krise- og kærestesorg er nærmest er sønderlemmende for dig og gør det vanskeligt for dig at rejse dig igen.

Har du veninder hvor du føler at du måske skal bruge energi på at retfærdiggøre dine valg, før at de vil bakke dig op eller støtte dig i din krise?

Så er det i også modul 3 du skal slå ørene ud, her kommer jeg nemlig ind på hvordan du håndterer venner og veninder der ikke har din ryg 100%
Du er bestemt ikke alene hvis du oplever skuffelser i forhold til dine venner og veninder, når dit parforhold går i stykker!
Men det korte af det lange er, at du ikke skal bruge den lille energireserve du måtte have tilbage lige nu, på at skulle overbevise ”vennerne” om dit værd eller på at retfærdiggøre dine valg overfor dem.

Hvis du gør det, så sender du faktisk et signal til dig selv (og din underbevidsthed) om at du ikke selv tror på at du er god nok eller at dine valg er de rigtige, og hvis ikke du selv tror på dig selv eller på dine valg, hvem skal så? (Og vil noget du ikke selv tror på manifestere sig? Nej!)

Lige pludselig ender det med at andre der -indirekte eller direkte- dikterer hvordan du skal handle.
Det er uholdbart.
Hvis de ikke bakker dig op, kan du ikke bruge dem til noget.
Slut prut!

Du lærer at forstå dig selv.

Så du kan TILTRÆKKE den rigtige partner når du når så langt.

Det er noget de fleste af os aldrig nogensinde har lært.
Vi er blevet opdraget til at please og tilfredsstille alle andres behov end vores egne.
Vi har glemt os selv og aner dybest set ikke hvem vi er.

Altså

HVORFOR er dit parforhold gået i stykker?

HVORFOR var dit forhold ikke lykkeligt?

Eller

HVORFOR troede du at det var lykkeligt men så forlod han dig!?

HVORFOR har du så, så svært ved at komme dig?

Og

HVORFOR bliver du ved med at rende ind i de forkerte?

Det graver vi ned i, i modul 3

Altså

HVORFOR er dit parforhold gået i stykker?

HVORFOR var dit forhold ikke lykkeligt? Elle

HVORFOR troede du at det var lykkeligt men så forlod han dig!?

HVORFOR har du så, så svært ved at komme dig? Og

HVORFOR bliver du ved med at rende ind i de forkerte?

Det graver vi ned i, i modul 3

I modul 3 går vi også i dybden med tilknytningsmønstre og hvordan de påvirker vores liv og i særdeleshed vores kærlighedsliv.
Du får 2 bonus lydfiler der KUN handler om tilknytningsmønstre og hvorfor de opstår, hvordan de påvirker os og hvad man kan gøre ved det.

Sidst men ikke mindst, så kigger vi også på hvad din GRUNDFØLELSE i dit parforhold var, og hvad det betyder for dit kærlighedsliv.

Fordi, det DU føler i dit parforhold, er PRÆCIS det du vil få din partner til at føle!!!

Hør hvordan det hænger sammen, det er vigtig læring om dynamikken i et parforhold, og derfor altafgørende for dit fremtidige kærlighedsliv!
Når du lærer om det her med GRUNDFØLELSER vil du gå stærkere og klogere ind i et nyt parforhold, og du vil kunne undgå MANGE af de konflikter og misforståelser der leder til at man trækker hinanden ned eller i værste fald til at forholdet går i stykker.

I MODUL 3 FÅR DU:

En times Step-By-Step videoguide til hvordan du bruger dit netværk og hvordan du finder ud af præcis hvem du er og hvad dine behov er
Hele videomodulet på lyd også
2 bonus lydfiler om tilknytningsmønstre

Alt materialet kan downloades til din telefon eller computer

Modul 4 – Uge 4

– Selvkærlighed, dit fundament, og hvordan du kultiverer det.

Det er alfa omega at have et godt og solidt fundament for at kunne håndtere en livskrise som f.eks. kærestesorg.

Det har du sikkert hørt til hudløshed.
Men hvis man går og kæmper med utrygge tilknytningsmønstre og andre ”indre dæmoner” så HAR man typisk ikke det fundamnet.
Derfor kan det virkelig være en kæmpe udfordring og stå med, mestendels fordi man automatisk vil bruge alle de mønstre og “strategier” man har fået tilegnet sig i fortiden, f.eks. under en svær opvækst, til at håndtere krisen i nutiden med, hvilket kun sjældent vil give et godt -og helende- resultat.
Så til syvende og sidst vil det sandsynligvis blot ende med at give en endnu flere ar på sjælen, og endnu flere usunde ophobninger i krop og sind.
Men der ER faktisk en masse du kan gøre for at undgå det og dét tager vi fat på i det fjerde og sidste modul.

Du får en hel unik indsigt i hvordan du genopbygger dig selv, stopper selvdestruktive mønstre og opbygger det fundament der skal bære dig i fremtiden.
Du vil blive stærkere og langt bedre til at håndtere traumer, kriser, modgang, skuffelser, svigt og kærestesorg.

Du får også værdifulde værktøjer til at være (mere) tro mod dig selv, så du kan komme længere op på lykkebarometret, hurtigt!

Formålet med modul 4 er at få dig til grundlæggende at føle dig:

Elsket
Nok
Tilfreds
Set
Respekteret
Værdig
Lykkelig

-Også UDEN en kæreste!

Ofte forveksler vi afhængighed med kærlighed.
I det fjerde modul lærer du at kende forskel på de to!

Hvis du -som så mange af alle os andre også er det- er afhængig af at andre (end dig selv) skal fylde din kærlighedstank op, så står du meget skrøbeligt.
Vi har alle brug for andre menneskers kærlighed, men hvis vi er afhængige af én bestemt person til at give os følelsen af at være elskede -eller noget værd i det hele taget- så bliver det et problem…

Vi gennemgår 20 tegn på at du måske har forvekslet afhængighed med kærlighed.

Når du har været igennem det fjerde og sidste modul, vil du have fået redskaber til at:

Komme over tomheden
Komme over ensomheden
Gøre op med afhængigheden
Stoppe med at være ”needy”
Stoppe selvpineri
Tilpasse dine behov ud fra dine ønsker, og ikke ud fra en kærestes
Leve i overensstemmelse med dit sande jeg
Finde balancen i de kompromiser et parforhold kræver
Ikke at lyve for dig selv for at få forholdet til at fungere
Ikke at blive ved med at sidde fast i fortiden
Undgå at undertrykke følelser, så de sætter sig i kroppen og trigges i tide og utide (som gør at du reagerer irrationelt eller selvsaboterende)
Slippe nag og mistillid – Så du ikke slæber det med ind i et nyt parforhold
Blive bedre til at håndtere afvisninger (og andet der gør ondt)
Ændre mindset
Undgå at lyve for dig selv for at få bruddet til at give mening
Undgå handlingslammelse
Undgå re-traumatisering af dig selv
Frigøre dig fra den der har gjort dig fortræd

Fjerde og sidste uge af forløbet vil sætte dig fri og gøre dig stærk!

Hvis du har oplevet utroskab, vil du formentlig opleve at du er ”svag” når det kommer til kærlighed og troskab, fordi du har mistet tilliden til den.
I modul 4 får du dét værktøj der skal til for at gøre dig stærk igen i f.eks. kærlighed og troskab, men også alle mulige andre områder hvor du måtte være blevet svag og har mistet tro og tillid pga. af svigt og skuffelser.

Du får også generhvervet noget af alt det er blevet taget fra dig, nemlig din:

Ære
Værdighed
Selvrespekt
Respekt
Indre fred
Stolthed
Styrke
Kontrol
Magt
Frihed

Og kærlighed til dig selv, til andre og til livet!

En anden vigtig ting man ikke kan komme udenom når vi snakker knuste hjerter og håndtering af kærestesorg, er tilgivelse.

Man kan sige nok så mange gange -med ord- at man har tilgivet…

MEN…

Tilgivelse sker ikke med ord, tilgivelse sker med kroppen.

Du får selvfølgelig at vide hvordan!

Vi kigger også lidt på hvordan din hjerne faktisk modarbejder dig i din helingsproces, fordi din helingsproces kræver at du skal gøre noget andet end du plejer for at få et andet -og forhåbentlig bedre- resultat.
Med en forståelse af hvad pokker det er der -helt lavpraktisk- sker oppe i hjernen når vi arbejder med os selv, vil du være så meget bedre rustet til at overvinde den modstand du -helt naturligt- vil kunne mærke når du arbejder med at ændre på dig selv og din oplevelse af den krisesituation du står i.

I MODUL 4 FÅR DU:

En times Step-By-Step videoguide til hvordan du lærer at kontrollere tankemylder og slippe af med de tanker der ødelægger dig
Hele videomodulet på lyd også
Nemme, enkle øvelser der er lige til at gå til og som du kan starte på med det samme
Øvelsesark
De vigtigste informationer om selvkærlighed og tilgivelse sammenfattet i to kortere ”værktøjskasse”-lydfiler

Alt materialet kan downloades til din telefon eller computer

Traumer, tab, sorg, skuffelser og svigt, har med tiden overskrevet vores følelse af lykke, og gjort os afhængige af at få lykke udefra.

Det kan være fra en partner, fra shopping, fra good looks, fra prestige, fra en fed bil eller andre statussymboler, og når det så bliver taget fra os, går vi fuldkommen i stykker.
Så søger man trøst og bekræftelse i endeløse one night stands og utallige kortere forhold, eller ved at blive oversociale, overtræne, overspise, drikke osv.
Hvad som helst for at dæmpe den rædselsfulde følelse.

Med dette forløb bliver lykke igen din ”standardindstilling”

Du vil kunne være lykkelig uden grund.
Du vil kunne være alene uden at føle dig ensom, uelsket og værdiløs.
Du vil kunne se tilbage på dit forhold uden bitterhed, sorg og savn.
Du vil undgå indestængt vrede og andre uforløste følelser.
Du vil være oprigtigt helet og klar til at gå videre i livet.

Sådan Heler Du Dit hjerte
4 ugers online videoforløb om at komme over kærestesorg og krise, HURTIGT

DIN INVESTERING: 1.755,- DKK inkl. moms
(Kan også deles op i 3 rater á 585,- DKK)

Gør som mere end 5.000 andre

Få viden, indsigter, værktøjer og inspiration til at blive den bedste leder af dig selv.
Så du kan sætte retningen for dit liv i stedet for at andre gør det.
Du får -selvfølgelig- også først besked om nye kursusdatoer og gode tilbud.
Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Privatlivspolitik

.