Skip to main content

Dit mindset er den styrende del af dig - Løft dit mindset og du vil få løftet dit liv!

Dit mindset er den styrende del af dig - Løft dit mindset og du vil få løftet dit liv!

MINDSET
30 dages onlineforløb

DIT MINDSET ER DIN GPS
Har du haft en opvækst der har haft en negativ indvirkning på dit mindset og måske endda medført udviklingstraumer som hele tiden sætter grænser for dig, så er det her forløbet der vil forandre alting radikalt for dig!
Dine vaner, mønstre og indgroede negative opfattelser vil blive vendt fuldstændigt på hovedet i dette forløb hvor du bl.a. vil lære hvordan du kan lave om på de gamle selvdestruktive programmeringer der ødelægger dit liv.
Du får en r**fuld vanvittigt fantastiske værktøjer der vil hjælpe dig med at se både på dig selv og på livet i et helt nyt perspektiv.
Din indre GPS vil blive indstillet til at gå ned af helt nye og spændende veje der vil ændre dit liv.

SÅDAN ÆNDRER DU DIT MINDSET

-Også selvom du har prøvet mange gange uden at lykkes!

Et 30 dages forløb der vil ændre dit mindset radikalt.
Forløbet er skruet særligt sammen til dig der:

Er præget af en dårlig og utryg opvækst

Har selvdestruktive vaner og mønstre

Har hårdt brug for forandring i livet

Har svært ved at navigere i relationer

Har svært ved at håndtere modgang og krise

Skriv dig op her og få besked når salget genåbner

MISSION POSSIBLE

Er det helt på månen at tro at man kan ændre vaner?
Sådan kan det i hvert fald føles hvis man har forsøgt utallige gange, uden held, det ved jeg om nogen. Hvis det er sådan du har det, så er dette forløbet der kan rykke dig!
For det er muligt, det skal bare gøres rigtigt.

Med raketfart?
Alt er jo relativt… men lad mig sige det sådan; i dette forløb får du værktøjerne til at skabe forandring ret hurtigt, men tro ikke at det kan gøres på 21 dage som mange påstår, det passer simpelthen ikke. Det tager noget mere tid, og det skal gribes rigtigt an. Dét får du hjælp til i dette forløb.

Svesken på disken!
Hos mig får du nærhed, empati, forståelse og frem for alt ærlighed. Ingen trylleformularer til på magisk vis at nå urealistiske scenarier, til gengæld får du værktøjer og indsigter der kan (hvis du vil det) forandre dit liv for altid, og du bliver holdt i hånden hele vejen.

Hvordan?
Forløbet er online og består af 22 lektioner i form af mp3 lydfiler som du får adgang til henover de 30 dage forløbet varer. Du kan downloade alle filer og lytte dem når og hvor du vil.
Alle lektionerne findes også som PDF’er så du også kan læse dem hvis du ønsker det.

På Mindsetforløbet får du øjnene op for de uendeligt mange  muligheder du ikke selv har kunnet få øje på!

Pt. lukket for salg

Skriv dig på interesseliste her

Værktøjer der gør livet nemmere

I forløbet får du hver tirsdag og torsdag en ny lydfil med en lektion.
Der er i alt 22 lektioner fordelt henover 30 dage.

Her er nogle af de værktøjer du kommer til at få:

 • 3 greb på negative følelser
 • 3 niveauer for personligt ansvar
 • 3 steps til at håndtere frygt
 • 3 steps til gode nerver
 • 5 hverdags-hacks
 • Sådan holder du dig ung
 • At stille de rigtige spørgsmål
 • At tage ejerskab

Det siger tidligere deltagere om forløbet:

“Det er uden tvivl en af de bedste investeringer jeg har gjort mig – jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg vil kunne gøre brug af det og få glæde af det resten af mit liv!”

Amanda Lykke Rasmussen, Tidl. deltager på Mindsetforløbet

“Det har givet mig så mange aha oplevelser, som jeg virkelig kan bruge fremadrettet.
Jeg har prøvet andre forløb, men det her er et forløb giver en helt anden måde at se tingene på og for mig har det været utrolig godt. Jeg vil helt klar anbefale forløbet, hvis du ønsker at udvikle dig.”

Gitte K., Tidl. deltager på Mindsetforløbet

“Et fantastisk forløb! Det har hjulpet mig og vil få mig endnu længere på sigt… Jeg kan ikke beskrive hvor værdifuldt dette forløb har været for mig!”

Nina Aakmann, Tidl. deltager på Mindsetforløbet

WHAT WIRES TOGETHER
FIRES TOGETHER

Nye neuroforbindelser
Nyt mindset
Nyt liv!

Pt. lukket for salg

Det behøver ikke være en kamp…

Er der noget der har været et tema i min tege liv, så er det at “alting skal være en kamp” og det gik igen i næsten alle aspekter af mit liv. Heldigvis fik jeg endelig lært -omend lidt sent i livet- at det slet ikke behøver at være sådan.
Derfor handler går jeg i mange af lektionerne grundigt i dybden med noget af alt det der er SÅ forbandet svært hvis ikke dit mindset er toptunet, nemlig:

 • At kunne fokusere
 • At “prime” dig selv
 • Dit sprog – Brug det til din fordel
 • Kultivering af nye vaner & mønstre
 • Dit selvværd og hvordan du højner det
 • Kærlighed – Sådan tiltrækker du den rigtige
 • Integritet – Sådan står du op for dig selv
 • Taknemmelighed og hvordan du kan bruge det
 • Hvordan du håndterer svære følelser
 • hvordan du tager ansvar og ejerskab når det er mest svært

DET FÅR DU

30 DAGES FORLØB MED:

22 lektioner

Du får i alt 22 lektioner på lyd, fyldt med indsigter og værktøjer der vil ændre dit liv radikalt.

22 transkriptioner

For dig der også rigtigt godt kan lide at læse det stof du skal lære, så kan jeg glæde dig med at du får alle 22 lektioner transkriberet i pdf format.

Download og behold

Alle lektioner får du som både lyd- og tekstfiler i hhv. MP3 & PDF format. Det hele kan downloades og beholdes så du kan høre det fra det device der passer dig, når det passer dig, så mange gange du har brug for.

OBS! Hvis du har fået adgang til forløbet via medlemsklubben har du kun adgang til materialet så længe du er medlem.

Pt. lukket for salg

Skriv dig på interesseliste her

Det siger tidligere deltagere om forløbet:

“Jeg skal være ærlig og fortælle at filerne i Mindsetforløbet til tider kunne røre mig så meget at jeg også har fældet en tåre eller to, særligt den om mit kærlighedsmindset. Men ja, hold da op hvor har det bare hjulpet mig med at få øjnene op! Jeg er virkelig taknemmelig for at have disse skønne lydfiler til evigt og eje, som jeg bestemt vil fortsætte med at bruge flittigt!”

Sabina Rafi, Tidl. deltager på Mindsetforløbet

“Hannah er en superformidler og hendes værktøjer er en øjenåbner af de helt store. Der er mange superskønne og lidt skæve eksempler, som gør det nemt at se sig selv i situationerne og implementere værktøjerne i ens egen hverdag. Jeg vil til en hver tid anbefale Hannah, da jeg har fået et kæmpe udbytte af dette forløb.”

Thea Yttung, Tidl. deltager på Mindsetforløbet

“Jeg har været så utroligt glad for at deltage i dette forløb, jeg er virkelig fan! Indsigterne har gjort en stor forskel og indbudt til forandring i mit liv. Stemmen i lydfilerne er rigtig god og der er en god energi og klarhed i dem.
Desuden har det været godt at der også har været visuelle eksempler som har gjort det utroligt håndgribeligt for mig i forhold til hvordan man kan skrive ting ned til sig selv. Også det at der kommer eksempler fra Hannahs eget liv har gjort det meget konkret.
Et af værktøjerne i forløbet har været særligt brugbart, for det har tvunget mig til eftertanke og nærvær i mine relationer. Det er en inspiration, der vil følge mig måske resten af tilværelsen.”

Gitte Smith, Tidl. deltager på Mindsetforløbet

Din mentaltræner

Certificeret Master of Mental Training
& Infinite Possibilities Certifed Trainer

Jeg er trænet hos og uddannet af nogle af verdens førende eksperter indenfor mentaltræning, performance coaching og personlig ledelse.

I dag arbejder jeg som mentaltræner og mentor for mennesker der -ligesom jeg selv- lider under udviklingstraumer man har fået i sin opvækst.

Det lyder dramatisk, og det er det også for rigtigt mange, det behøver det dog ikke at være, det kan også være ganske “små” traumer der i voksenlivet spænder så meget ben for en -i f.eks. kærlighedsrelationer- at det er svært at navigere i forholdet fordi man bliver ved med at gentage de samme “fejl”.

Med udgangspunkt i de allerbedste værktøjer der findes indefor mentaltræning og personligt lederskab hjælper jeg mennesker igennem det der er svært at komme igennem alene.

I dette forløb er der fokus på mindsettet, og da dit mindset er den “styrende” del af dig, er det et essentielt sted at starte hvis du ønsker forandring eller forbedring på visse områder af dit liv.

Jeg glæder mig til at se dig!