Privatlivspolitik og Persondataforordring

Håndtering og sikkerhed omkring dine personlige data er beskyttet af EU’s nye Persondataforordning, hvilket helt enkelt betyder at dine private oplysninger og rettigheder som forbruger nu er bedre sikret.

Alle emaillister, abonnementer og produkter, der tilmeldes eller købes via Hjerte Under Ombygning, er administreret af Simplero som har sikret sig at deres håndtering af data lever op til EU’s nye GDPR-standard. (General Data Protection Regulation).

Indhold:

Ejer
Cookies
Vedr beskyttele af dine personlige oplysninger
Handelsbetingelser

Ejer

Hjerte Under Ombygning v. Hannah Paludan Kristensen
Dalslandsgade 34
2300 København S
CVR.: 28644280

Cookies

Cookies er små tekstfiler der lagres på din computer, tablet eller mobiltelefon for at kunne genkende den. Der gemmes ingen personlige oplysninger og de indeholder ikke virus.

En cookie er altså en slags fortælling om brugerens adfærd på en hjemmeside. Den registreres hos brugeren selv, på den enhed, der anvendes. På den måde ved serveren hvem brugeren er ved et evt. næste besøg på samme side.

Hos Hjerte Under Ombygning har cookies til formål at tilpasse indholdet og dermed forbedre oplevelsen på siden for dig.
Du har naturligvis til enhver tid altid mulighed for selv at slette alle cookies fra din computer.

Find vejledning i hvordan du afviser eller sletter cookies her:
https://www.fdih.dk/cookies

Formål med cookies på Hjerte Under ombygnings hjemmeside:
Forbedre og tilpasse din oplevelse, samt føre statistik over antallet af brugere.

Cookies fra Google Analytics:
Hjerte Under Ombygning bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på hjemmesiden.
Du kan læse hvordan du fravælger cookies fra Google Analytics her:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Vedr. beskyttelse af dine personlige oplysninger:

Hos Hjerte Under Ombygning prioriteres beskyttelsen af dine personlige oplysninger meget højt, derfor er der også fuld åbenhed omkring hvordan dine data håndteres.

Her får du et overblik:

Nyhedsbreve:
Vi har kun dit navn og din mailadresse registreret.

Køb af onlineprodukter via Simplero:
Vi har kun dit navn, din mailadresse og betalingsform registreret, og vi kan selvfølgelig ikke se dine kortoplysninger.

Køb af fysiske produkter via Simplero:
Vi har dit fulde navn, adresse og e-mailadresse registreret, da vi fysisk skal kunne fremsende din vare.

Køb af varer via manuel fakturering:
Vi har dit fulde navn, adresse og e-mailadresse registreret, da vi skal fremsende en fysisk faktura.

Køb af onlineforløb og onlinekurser:
Vi har dit navn og din mailadresse registreret.

Køb af onlineforløb og online kurser, hvor du bliver en del af en facebookgruppe:
Vi har dit navn, mailadresse og din facebookprofil registreret, da den er en del af selve produktet.

Køb af workshops og foredrag:
Vi har dit fulde navn, adresse og e-mailadresse registreret, da vi online skal kunne fremsende billetter og fysisk skal kunne fremsende eventuelle materialer.

Alle data, der er et led i en handel, gemmes i 5 år i henhold til almindelige bogføringsregler.

Hjerte Under Ombygning opbevarer så få oplysninger om dig som muligt i henhold til ovenstående beskrivelser.

Vi har ikke adgang til dine kreditkortoplysninger. Ved køb af abonnementsprodukter kan du selv logge ind på Simplero under din personlige profil og ændre dine kreditkortoplysninger. Vi har ikke adgang til dem.

Hjerte Under Ombygning har ansvaret for de personlige oplysninger, du giver os, og vi er ansvarlige for, at dine personlige oplysninger opbevares efter gældende lov om databeskyttelse.

Ansvar:

Hjerte Under Ombygning v. Hannah Paludan Kristensen
Dalslandsgade 34
2300 København S

Videregiver vi dine persondata?
Nej, vi videregiver ikke dine persondata, og vi har heller ikke annonceaftaler eller øvrige aftaler med tredjepart.

Vi indsamler og opbevarer dine persondata til bestemte formål:
Vi indsamler og opbevarer kun dine data navn, adresse og mailadresse i henhold til ovenstående beskrivelse.
Det sker for eksempel når vi sender målrettede nyheds- og kampagnemails.

Hvad er dine rettigheder?
Du har altid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Kontakt Hjerte Under Ombygning på kontakt@hjerteunderombygning.dk hvis du vil vide mere, så kan vi sende dig dine oplysninger via mail. Vi gør opmærksom på, at den mail vi anvender ikke er krypteret, og derfor er det dit eget ansvar, når du anmoder om at få tilsendt dine oplysninger.

Retten til at få indblik i hvilke data vi har på dig:
Når vi efter dit samtykke bruger dine personlige oplysninger elektronisk, så har du ret til at få sendt en kopi af de data vi har, i et læsbart format. Det gælder dog kun de personlige oplysninger, du har givet os.

Retten til at korrigere data:
Du har altid ret til at anmode om at få dine personlige oplysninger rettet, hvis de er ukorrekte, herunder ret til at gøre ufuldstændige oplysninger fyldestgørende.

Retten til at få slettet dine personlige oplysninger:
Du har til enhver tid ret til at få slettet de personlige oplysninger vi har på dig hos Hjerte Under Ombygning, med undtagelse af i følgende situationer:

Du har et økonomisk mellemværende med os, uanset betalingsmåde.
Hvis du har foretaget et køb, beholder vi dine personlige oplysninger i forbindelse med din transaktion af hensyn til bogføringsreglerne som siger at disse skal opbevares i 5 år.

Din ret til at modsætte dig anvendelse af din købshistorik til fremtidig markedsføring:
Hjerte Under Ombygning har kan i din købshistorik se hvilke produkter du har købt tidligere, og bruger den til bedre at kunne målrette andre produkter der måtte have din interesse, til dig. Men du kan til enhver tid modsætte dig at vi anvender din købshistorik til fremtidig markedsføring. Du kan altid framelde dig al form for markedsføring fra Hjerte Under Ombygning.

Din ret til at modsætte sig direkte markedsføring:
Du har ret til at modsætte dig direkte markedsføring.

Alle vores nyhedsbreve indeholder et link til framelding nederst i mailen.
Her kan du til enhver tid framelde dig, og vi kontakter dig ikke igen.

Vær opmærksom på at det også betyder at du ikke længere vil modtage det pågældende nyhedsbrev.

Dine persondata varetages kun af Hjerte Under Ombygning:
Dine persondata varetages kun af Hjerte Under Ombygning og vi skal til enhver tid efterleve den persondataforordning der er formuleret her på siden.

Beskyttelse af dine oplysninger er yderst vigtig Hjerte Under Ombygning og vi gør derfor altid vores bedste for at efterleve det vi lover og for at overholde og følge lovene på området.

Dine personlige oplysninger:

For at du kan købe vores produkter eller abonnementer, skal du oplyse følgende:

Navn
E-mail adresse
Og nogle gange din adresse

Hjerte Under Ombygning bruger kun din adresse såfremt du skal modtage en vare eller materialer der fysisk skal sendes til dig.

Alle onlineprodukter får du adgang til, når betalingen er verificeret og/eller registreret.
Alle onlineprodukter kræver kun opbevaring af dit navn og din mailadresse.

Hjerte Under Ombygning registrerer dine personoplysninger for at kunne sende dig nyhedsmails og markedsføring, hvilket du selv har accepteret at modtage da du tilmeldte dig.
Vi opbevarer selvfølgelig dine adresseoplysninger, såfremt du skal have en fysisk vare tilsendt, eller såfremt vi har faktureret dig for et køb ved manuel fakturering.
Alle personoplysninger på faktureringer skal gemmes i 5 år i henhold til gældende lovgivning.

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen hos Hjerte Under Ombygning.
Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondataloven.

Henvendelse kan rettes til kontakt@hjerteunderombygning.dk

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige:
Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dine data.

Handelsbetingelser

Her kan du læse lidt om handelsbetingelser, rettigheder og abonnementsvilkår hos Hjerte Under Ombygning:

Produkter og tjenester udbydes af:

Hjerte Under Ombygning v. Hannah Paludan Kristensen
Dalslandsgade 34
2300 København S
CVR nr.: 28644280
Mail: kontakt@hjerteunderombygning.dk

Betaling
Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK)
Hjerte Under Ombygning v. Hannah Paludan Kristensen modtager betaling med VISA/Dankort & E-Dankort. Betaling for produkter bliver trukket straks ved køb og link til download sendes med det samme.

Hjerte Under Ombygning v. Hannah Paludan Kristensen krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Personlige oplysninger
Hjerte Under Ombygning v. Hannah Paludan Kristensen vil beskytte oplysninger, der er givet i forbindelse med registrering på hjemmesiden. Informationer videregives ikke til tredjepart.

Levering
Digitale produkter leveres kort efter købet via mail, hvori du modtager et link til download af dit køb samt adgang til et lukket fokrum.
Ved onlineforløb, onlinekurser, workshops eller seminarer med en specifik startdato og -tid, sker leveringen på aftalte dato og tid.

Kvittering samt produkt tilsendes automatisk til den mail, du har oplyst ved købet.

Online produkter
Online produkter købt hos Hjerte Under Ombygning v. Hannah Paludan Kristensen er til eget brug og må ikke videregives til tredjepart eller offentliggøres online.
Online produkterne er til evigt brug, med mindre andet er foreskrevet.
Hjerte Under Ombygning v. Hannah Paludan Kristensen har ingen forpligtelser til at udgive materialet til evig tid, for at du kan bruge det til evig tid, kræver det at online-produktet downloades til egen enhed. Ved køb af online produkter frasiges retten til 14 dages fortrydelsesret automatisk, da produktet leveres øjeblikkeligt.

Returret
Du fraskriver dig retten til 14 dages fortrydelsesret, ved køb af digitale produkter.

Enkelte produkter er på abonnement, ved køb af abonnement er du altid oplyst om dette forud.

Abonnementsvilkår
Følgende er gældende: Abonnementsprisen er som oplyst på produktsiden, der bliver automatisk trukket for hver abonnements periode på det oplyste betalingskort. Kvittering for betalingen tilsendes automatisk per mail. Du modtager en mail med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.

Opsigelse
Opsigelse af abonnementer er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Dog skal allerede udsendte fakturaer stadig betales.
Du kan når som helst opsige dit abonnement via den mail du får med din faktura.
Klik på knappen ”administrer abonnement eller skift kort” og du vil blive sendt ind til din abonnementsadministration. Her klikker du på ”Lad mit abonnement udløbe efter denne periode”.
Har du problemer med at få afmeldt kan du altid skrive til kontakt@hjerteunderombygning.dk

Ændring af kreditkort ved abonnements betaling
Du kan når som helst ændre/forny dine kreditkortoplysninger på dit abonnement via den mail du får med din faktura.
Klik på knappen ”administrer abonnement eller skift kort” og du vil blive sendt ind til din abonnementsadministration hvor du kan forny/ændre dine kortoplysninger.
Opstår der problemer kan du altid skrive til kontakt@hjerteunderombygning.dk

Rettigheder og brug af materiale
Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Hjerte Under Ombygning v. Hannah Paludan Kristensen. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Det er IKKE tilladt at dele produktet med andre.
Alt materiale på denne webside https://hannahpaludan.dk ejes af Hannah Paludan Kristensen.
Materialet beskyttes af loven om copyright og varemærker.

Ved tvivl eller uoverensstemmelse
I tilfælde af tvivl eller uoverensstemmelse om handelsbetingelserne vil Hjerte Under Ombygning v.Hannah Paludan Kristensen, som registreringsudbyderen, afgøre fortolkningen af reglerne. Hjerte Under Ombygning v.Hannah Paludan Kristensen forbeholder sig ret til at ændre eller rette i handelsbetingelserne uden varsel.

Forbehold
Hjerte Under Ombygning v. Hannah Paludan Kristensen tager forbehold for indtastningsfejl i forbindelse med annoncering mv. af arrangementer.

Reklamation
Ved reklamation over evt. fejl eller mangler i kursusindhold eller online produkter i forhold til indholdsbeskrivelsen på Hjerteunderombygning.dk bedes skriftlig henvendelse rettes til:

Hjerte Under Ombygning v. Hannah Paludan Kristensen
Dalslandsgade 34
2300 København S
Eller email: kontakt@hjerteunderombygning.dk

Andre henvendelser
Hannah Paludan Kristensen
Dalslandsgade 34
2300 København S
CVR: 28 64 42 80
Email: info@hpkristensen.dk
Telefon: 4074 1969