Skip to main content
Travel

10 års singleliv slutter

By February 19, 2015 No Comments

På vores 4 måneders dag -d. 2. december 2013- hængte vi denne lille lås op på Bryggebroen Fotograf: Hanne Paludan Kristensen

Skrevet 19. februar 2015

Den 2. august 2013 møder jeg min dejlige, fantastiske vidunderlige kæreste, på et ophold på Oure Idrætshøjskole.

Efter kun tre måneder flytter vi sammen. Han boede i en lejlighed som han fremlejede, men kontrakten løb kun til 1. november 2013, og det er -som de fleste nok ved- nærmest umuligt at finde en lejlighed i nogenlunde stand i København hvis den skal være til at betale.
Han ledte med lys og lygte var også ude at se på nogle stykker, men han var jo aldrig den eneste der var ude og kigge på lejemålet og det var bare aldrig ham der var så heldig at få lejligheden.
Så vi besluttede at prøve det af. Ja, altså det der med at bo sammen.

Nu måtte det briste eller bære…

Det gik heldigvis godt. Vi har en god kemi, mange fælles værdier så det spillede bare.
Der gik heller ikke så lang tid før vi snakkede om “det der med børn”.
Jeg vil tro at vi havde været sammen i et halvt års tid da vi droppede beskyttelsen.

Men der skete ikke rigtigt det helt store…
Måske var vi í virkeligheden ikke ihærdige nok.

Jeg havde selvfølgelig fortalt min kæreste om mit mislykkede forsøg med at få et barn alene, og også om den grusomme oplevelse jeg havde haft i forbindelse med min missed abortion.
Da det med fertilitetsbehandling jo ikke var fremmed for mig, kvag mit forsøg på at blive selvvalgt enlig mor, så foreslog jeg ham at vi prøvede med fertilitetsbehandling.
Hvad angår fertilitet er jeg jo ikke helt ung længere, så der var ingen tid at spilde, og alt andet end lige ville det nok gå lidt hurtigere hvis vi fik lidt hjælp.

Jeg fik en masse gode og velmenende råd fra andre kvinder der havde erfaringer med at blive mor i en sen alder, om at vi bare skulle droppe almindelig inseminering og gå direkte til IVF.
Det gjorde vi nu ikke, for jeg havde jo -trods alt- gode nok erfaringer med at kunne blive gravid.

I bagklogskabens klare lys skulle vi nok bare have startet med IVF alligevel.

1. inseminering – Negativ
2. inseminering – Negativ
3. inseminering – Negativ
4. inseminering – Negativ
5. inseminering – Negativ

Okay, hvis jeg gik og troede at jeg ville have lige så nemt ved at blive gravid som jeg havde da jeg startede på “projekt selvvalgt enlig mor” i 2010, så kunne jeg da godt glemme alt om det!

Nitteeeeeen.

Vi gik videre med IVF
Den 21. november 2014 fik jeg taget æg ud og d. 24. november fik jeg sat to befrugtede æg op.

Resultat af 1. IVF november 2014 – Negativ

Øv….

Men så skete der noget fantastisk.
Klik her og få historien.

/Hanne <3

Leave a Reply

Seneste indlæg

Barndoms PTSD / Kompleks PTSD
October 20, 2022

Derfor er parforhold og positiv forandring svært

Hvis du har barndoms PTSD, så har du måske erfaret hvor svært det kan være at skabe forandring i dit liv og ændre på de vaner og mønstre du har som i sidste ende spænder ben for alt fra det gode kærlighedsliv til succesoplevelser i din karierre. Ofte bliver man præsenteret for tesen om at man "bare skal ville det…
Hvad er barndoms PTSD?Barndoms PTSD / Kompleks PTSD
July 13, 2022

Hvad er barndoms PTSD?

Tak fordi du læser med på her på bloggen. Mit navn er Hannah Paludan, og i dette indlæg vil jeg forsøge at gøre dig lidt klogere på hvad barndoms PTSD det er.   Hvis du har læst flere andre indlæg her på bloggen kan du muligvis regne ud at jeg selv har kæmpet med det hele livet. Hvis du kan…
Kærestesorg med barndoms PTSDBarndoms PTSD / Kompleks PTSDKærestesorg
June 30, 2022

Kærestesorg med barndoms PTSD

Kærestesorg med barndoms PTSD Hvordan heler man efter et brud uden -flere- ar på sjælen og uden -mere- tung bagage man slæber med ind i nye forhold? Det kan man finde rigtigt mange bud på hvis man bare Googler lidt, men hvis du har barndoms PTSD, så er det ikke altid mange velmenende bud på den helt rigtige løsning på…