Travel

Indefra og ud

By February 12, 2017 No Comments

Hvordan du har det inden i…

…Afgør hvor godt dit liv føles.

Derfor skal du sætte alle dine sejl til at styre imod at få det godt indvendigt.
Byg på dit fundament.
Hver dag.
Dit fundament er dit forhold til dig selv.

Jeg ved at du har hørt det før, men jeg siger det igen og igen fordi det er vigtigt!

Jeg føler mig smukkere og smukkere dag for dag.

Det er ikke fordi jeg er blevet smukkere end jeg var for 20 år siden.
Eller slankere.
Eller strammere i huden.
Tværtimod.
Jeg var nok smukkere for 20 år siden faktisk.
Men jeg kunne ikke se det.
For jeg hadede mig selv.

Det er fordi jeg har arbejdet på mit forhold til mig selv.
Hver dag.
Nu har jeg gjort det i næsten halvandet år.
Og nu -først nu- begynder jeg at kunne høste frugterne.
Nu begynder jeg at kunne føle det.
Ægte.

Det har tagettid.
Fordi det at være selvdestruktiv er en vane.
Og en vane tagertid at lave om.
For at lave den om er jeg nødt til at skabe en ny.
Jeg bygger en ny op ved at sige noget pænt og “ikke-selvdestruktivt” til mig selv hver dag.
Hver evig eneste dag.
Det er ligegyldigt om du siger det højt eller bare tænker det.

Du skal bare gøre det, og du skal kigge på dig selv når du gør det.

Jeg ved det er akavet.
Men det bliver det ikke ved med at være.
Det lover jeg.

Prøv det!

…Og se hvad der sker.
Det er fortryllende….
Men du skal holde ud.
Længe.
Det skal blive en vane.
Det skal blive noget du gør helt pr. automatik.
Hver dag.

Pludselig en dag vil du opdage at du slet ikke behøver at tvinge dig selv til at gøre det.
Du gør det bare.
Det er nemlig blevet en vane.

En PISSE god en af slagsen!

Yeah!

Do it!

Now!

Det du lige har læst var en af de gamle Søndags-Support’er, vil du med  på listen og få lignende “peptalks” sendt direkte til din indbakke hver søndag?
Så meld dig til her: Søndags-Support sign-up.

Det er helt gratis. ?
Og du kan altid melde dig fra igen hvis det alligevel ikke er noget for dig.

Gør som mere end 5.000 andre

Modtag mails med viden, værktøjer og tilbud om kurser og forløb der alle er skræddersyet specielt til dig med barndoms PTSD. Du vil få indblik og teknikker der gør dig bedre til bevidst at sætte retningen for dit liv fremfor at fortiden bliver ved med at gøre det!
Du får en dejlig meditation med som tak for at blive en del af mit univers.
Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Privatlivspolitik

.

Leave a Reply

Seneste indlæg

Hvad er barndoms PTSD? Barndoms PTSD / Kompleks PTSD
July 13, 2022

Hvad er barndoms PTSD?

Tak fordi du læser med på her på bloggen. Mit navn er Hannah Paludan, og i dette indlæg vil jeg forsøge at gøre dig lidt klogere på hvad barndoms PTSD det er.   Hvis du har læst flere andre indlæg her på bloggen kan du muligvis regne ud at jeg selv har kæmpet med det hele livet. Hvis du kan…
Kærestesorg med barndoms PTSD Barndoms PTSD / Kompleks PTSDKærestesorg
June 30, 2022

Kærestesorg med barndoms PTSD

Kærestesorg med barndoms PTSD Hvordan heler man efter et brud uden -flere- ar på sjælen og uden -mere- tung bagage man slæber med ind i nye forhold? Det kan man finde rigtigt mange bud på hvis man bare Googler lidt, men hvis du har barndoms PTSD, så er det ikke altid mange velmenende bud på den helt rigtige løsning på…
Personlig Udvikling
July 8, 2018

Du er ansvarlig for alt det du gør, men også for alt det du ikke gør

Hvad kræver det egentlig at skabe ændring? Få et par gode tip i dette indlæg. Og husk, du er altid ansvarlig, både for det du gør, og for det du ikke gør. Dit liv, din beslutning. Du er den du er fordi du har øvet dig i at være sådan. Det du gør, bliver du god til. Det er derfor…