Personlig Udvikling

Ryd dit rum

By October 22, 2017 No Comments

Kære læser,

Der er ikke sket så meget på bloggen den seneste tid, og det er bestemt ikke fordi der ikke sker noget, tværtimod!
Det er fordi at mit fokus har ligget på at udgive mine blogindlæg via direkte mail til mine læsere, altså en slags nyhedsbrev.

Det kommer hver søndag, det hedder Søndags-Support og har mere end 6000 læsere, så det er derfor jeg har fokuseret mest på det.

Hvis du godt kan lide mine skriverier, så kom og join os lige her: Tilmed til Søndags-Support

Det er helt gratis, fuldstændigt som på bloggen, nu får du det bare direkte.

Du har nu også mulighed for at få det som lyd hvis du har svært ved at nå at læse de lange indlæg.
I øvrigt er lyd en fuldtændigt fantastisk måde at arbejde med personlig udvikling på.
Som du måske har erfaret, så kan man læse nok så mange selvhjælpsbøger og blogindlæg, men man føler ikke rigtigt at man rykker sig. Det skyldes, at når vi læser så “underviser” vi vores bevidste sind.
Hvis det skal batte noget, så skal vi ind og have fat på det underbevidste sind, for det er her alle vores vaner og mønstre har “base”.
Det gør vi blandt andet ved at gentage.
Ligesom når du nok gange har sagt til dig selv at du ikke er god nok, smuk nok eller dygtig nok, så bliver du overbevist om at det er sandt, og din adfærd afspejler den “sandhed” i alt hvad du siger og gør.

Så altså, hvis du læser den samme bog rigtigt mange gange, så kan det være at indholdet begynder at implementere sig i dig. Men hvis du kun læser den en gang, så rykker det ikke rigtigt ved så meget, og det er tit det der sker, og det er derfor vi kæmper og kæmper med de samme personlige problemer.

Men der er en anden måde at gøre det på, du kan nemlig trænge igennem til det ubevidste sind på en lidt lettere måde, nemlig ved at bruge lyd.
Der er så nogle tidspunkter der er bedre end andre:
Det skal helst være lige før du falder i søvn, eller lige når du er vågnet før du foretager dig noget som helst andet. Det kan være guidede meditaioner, lyderbøger eller hvad du nu har af lyd der kan inspirere dig til at skabe positive lændringer i dit liv.
Dog kan disse to muligheder kan måske være lidt svære i praksis, når man har et almindeligt familieliv og måske deler seng med en partner.

Så der er også en tredje mulighed, og det er den jeg selv bruger virkelig meget:
Jeg lytter til lyd når jeg udfører opgaver der kører på autopilot.
Dvs. jeg lytter til lyd når jeg kører i bil, når jeg kører på cykel, når jeg er i bad, når jeg laver mad, når jeg sidder og arbejder med billedebehandling på mit kontor.
Det vil altså sige. alle mulige tidspunkter hvor jeg foretager mig noget der ikke kræver min koncentration, således at jeg nemt kan koncentrere mig om at lytte.

Bare lytte…

NB!
Søndags-Support kan sagtens høres når du kører i bil eller på cykel, men lad være med at lytte til sådan noget som meditationer og selvhypnoser når du bevæger dig rundt i trafikken!.

Jeg gør det hver evig eneste dag. Lytter til inspirerende YouTube kanaler, lytter til motiverende TED talks og lytter til selvhjælpslydbøger om alt muligt.

Og det har ændret mit liv totalt.

Desværre findes der ikke ret meget på dansk, og det vil jeg gerne være med til at lave om på! Så hvis du kan lide mine blogindlæg, så vil du blive rigtigt glad for at modtage Søndags-Support, og hvis det med at få den på lyd virker interessant på dig, så kan du abonnere på den her: Lydabonnement på Søndags-Support

Du vil stadig få den skrevne version også.

Abonnementet kan fås til kun 100,- kr om måneden, året ud.
31/12-17 stiger prisen til 129,- pr. måned.
Men hvis du melder dig til nu, så vil dit abonnement fortsætte til 100,- pr. måned, også efter nytår, så du kan altså med fordel hoppe på nu.

Lyt til denne gratis smagsprøve på lydversionen af fra Søndags-Support fra d. 22/10-2017 her:

Ryd dit rum

Udover din ugentlige lydfil, så får du også adgang til en lukket Facebookgruppe, her vil jeg svare på spørgsmål, dele bøger jeg har læst, videoer der har inspireret mig og meget andet.

Få dit abonnement her:  Lydabonnement på Søndags-Support
Og som sagt kan du få det for kun 100,- pr. måned, hvis du slår til inden 31/12-2017

Gør som mere end 5.000 andre

Modtag mails med viden, værktøjer og tilbud om kurser og forløb der alle er skræddersyet specielt til dig med barndoms PTSD. Du vil få indblik og teknikker der gør dig bedre til bevidst at sætte retningen for dit liv fremfor at fortiden bliver ved med at gøre det!
Du får en dejlig meditation med som tak for at blive en del af mit univers.
Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Privatlivspolitik

.

Leave a Reply

Seneste indlæg

Hvad er barndoms PTSD? Barndoms PTSD / Kompleks PTSD
July 13, 2022

Hvad er barndoms PTSD?

Tak fordi du læser med på her på bloggen. Mit navn er Hannah Paludan, og i dette indlæg vil jeg forsøge at gøre dig lidt klogere på hvad barndoms PTSD det er.   Hvis du har læst flere andre indlæg her på bloggen kan du muligvis regne ud at jeg selv har kæmpet med det hele livet. Hvis du kan…
Kærestesorg med barndoms PTSD Barndoms PTSD / Kompleks PTSDKærestesorg
June 30, 2022

Kærestesorg med barndoms PTSD

Kærestesorg med barndoms PTSD Hvordan heler man efter et brud uden -flere- ar på sjælen og uden -mere- tung bagage man slæber med ind i nye forhold? Det kan man finde rigtigt mange bud på hvis man bare Googler lidt, men hvis du har barndoms PTSD, så er det ikke altid mange velmenende bud på den helt rigtige løsning på…
Personlig Udvikling
July 8, 2018

Du er ansvarlig for alt det du gør, men også for alt det du ikke gør

Hvad kræver det egentlig at skabe ændring? Få et par gode tip i dette indlæg. Og husk, du er altid ansvarlig, både for det du gør, og for det du ikke gør. Dit liv, din beslutning. Du er den du er fordi du har øvet dig i at være sådan. Det du gør, bliver du god til. Det er derfor…