Skip to main content
Personlig Udvikling

Ryd dit rum

By October 22, 2017 No Comments

Kære læser,

Der er ikke sket så meget på bloggen den seneste tid, og det er bestemt ikke fordi der ikke sker noget, tværtimod!
Det er fordi at mit fokus har ligget på at udgive mine blogindlæg via direkte mail til mine læsere, altså en slags nyhedsbrev.

Det kommer hver søndag, det hedder Søndags-Support og har mere end 6000 læsere, så det er derfor jeg har fokuseret mest på det.

Hvis du godt kan lide mine skriverier, så kom og join os lige her: Tilmed til Søndags-Support

Det er helt gratis, fuldstændigt som på bloggen, nu får du det bare direkte.

Du har nu også mulighed for at få det som lyd hvis du har svært ved at nå at læse de lange indlæg.
I øvrigt er lyd en fuldtændigt fantastisk måde at arbejde med personlig udvikling på.
Som du måske har erfaret, så kan man læse nok så mange selvhjælpsbøger og blogindlæg, men man føler ikke rigtigt at man rykker sig. Det skyldes, at når vi læser så “underviser” vi vores bevidste sind.
Hvis det skal batte noget, så skal vi ind og have fat på det underbevidste sind, for det er her alle vores vaner og mønstre har “base”.
Det gør vi blandt andet ved at gentage.
Ligesom når du nok gange har sagt til dig selv at du ikke er god nok, smuk nok eller dygtig nok, så bliver du overbevist om at det er sandt, og din adfærd afspejler den “sandhed” i alt hvad du siger og gør.

Så altså, hvis du læser den samme bog rigtigt mange gange, så kan det være at indholdet begynder at implementere sig i dig. Men hvis du kun læser den en gang, så rykker det ikke rigtigt ved så meget, og det er tit det der sker, og det er derfor vi kæmper og kæmper med de samme personlige problemer.

Men der er en anden måde at gøre det på, du kan nemlig trænge igennem til det ubevidste sind på en lidt lettere måde, nemlig ved at bruge lyd.
Der er så nogle tidspunkter der er bedre end andre:
Det skal helst være lige før du falder i søvn, eller lige når du er vågnet før du foretager dig noget som helst andet. Det kan være guidede meditaioner, lyderbøger eller hvad du nu har af lyd der kan inspirere dig til at skabe positive lændringer i dit liv.
Dog kan disse to muligheder kan måske være lidt svære i praksis, når man har et almindeligt familieliv og måske deler seng med en partner.

Så der er også en tredje mulighed, og det er den jeg selv bruger virkelig meget:
Jeg lytter til lyd når jeg udfører opgaver der kører på autopilot.
Dvs. jeg lytter til lyd når jeg kører i bil, når jeg kører på cykel, når jeg er i bad, når jeg laver mad, når jeg sidder og arbejder med billedebehandling på mit kontor.
Det vil altså sige. alle mulige tidspunkter hvor jeg foretager mig noget der ikke kræver min koncentration, således at jeg nemt kan koncentrere mig om at lytte.

Bare lytte…

NB!
Søndags-Support kan sagtens høres når du kører i bil eller på cykel, men lad være med at lytte til sådan noget som meditationer og selvhypnoser når du bevæger dig rundt i trafikken!.

Jeg gør det hver evig eneste dag. Lytter til inspirerende YouTube kanaler, lytter til motiverende TED talks og lytter til selvhjælpslydbøger om alt muligt.

Og det har ændret mit liv totalt.

Desværre findes der ikke ret meget på dansk, og det vil jeg gerne være med til at lave om på! Så hvis du kan lide mine blogindlæg, så vil du blive rigtigt glad for at modtage Søndags-Support, og hvis det med at få den på lyd virker interessant på dig, så kan du abonnere på den her: Lydabonnement på Søndags-Support

Du vil stadig få den skrevne version også.

Abonnementet kan fås til kun 100,- kr om måneden, året ud.
31/12-17 stiger prisen til 129,- pr. måned.
Men hvis du melder dig til nu, så vil dit abonnement fortsætte til 100,- pr. måned, også efter nytår, så du kan altså med fordel hoppe på nu.

Lyt til denne gratis smagsprøve på lydversionen af fra Søndags-Support fra d. 22/10-2017 her:

Ryd dit rum

Udover din ugentlige lydfil, så får du også adgang til en lukket Facebookgruppe, her vil jeg svare på spørgsmål, dele bøger jeg har læst, videoer der har inspireret mig og meget andet.

Få dit abonnement her:  Lydabonnement på Søndags-Support
Og som sagt kan du få det for kun 100,- pr. måned, hvis du slår til inden 31/12-2017

Læs mere

Filter

Barndoms PTSD / Kompleks PTSD

Derfor er parforhold og positiv forandring svært

Hvis du har barndoms PTSD, så har du måske erfaret hvor svært det kan være at skabe forandring i dit liv og ændre på de vaner og mønstre du har som i sidste ende spænder ben for alt fra det gode kærlighedsliv til succesoplevelser i din karierre. Ofte bliver man præsenteret for tesen om at man "bare skal ville det…
Hvad er barndoms PTSD?
Barndoms PTSD / Kompleks PTSD

Hvad er barndoms PTSD?

Tak fordi du læser med på her på bloggen. Mit navn er Hannah Paludan, og i dette indlæg vil jeg forsøge at gøre dig lidt klogere på hvad barndoms PTSD det er.   Hvis du har læst flere andre indlæg her på bloggen kan du muligvis regne ud at jeg selv har kæmpet med det hele livet. Hvis du kan…
Kærestesorg med barndoms PTSD
Barndoms PTSD / Kompleks PTSDKærestesorg

Kærestesorg med barndoms PTSD

Kærestesorg med barndoms PTSD Hvordan heler man efter et brud uden -flere- ar på sjælen og uden -mere- tung bagage man slæber med ind i nye forhold? Det kan man finde rigtigt mange bud på hvis man bare Googler lidt, men hvis du har barndoms PTSD, så er det ikke altid mange velmenende bud på den helt rigtige løsning på…
Personlig Udvikling

Du er ansvarlig for alt det du gør, men også for alt det du ikke gør

Hvad kræver det egentlig at skabe ændring? Få et par gode tip i dette indlæg. Og husk, du er altid ansvarlig, både for det du gør, og for det du ikke gør. Dit liv, din beslutning. Du er den du er fordi du har øvet dig i at være sådan. Det du gør, bliver du god til. Det er derfor…
Personlig Udvikling

Sådan vokser du, selv når du bliver slået ned af modgang

I dette blogindlæg kan du læse lidt om hvad jeg mener er to af de mest essentielle værktøjer i forhold til at holde liv i troen, håbet og det positive mindset, også i modgang. Det er to værktøjer du virkelig har brug for og som du kan bruge i forhold til mange af livets aspekter. God læselyst!
Personlig Udvikling

Modgang og ensomhed har overtaget mit sind – Og hvordan jeg får vendt det til selvudvikling

Dette blogindlæg er skrevet mens jeg står mit i en rigtig svær tid i mit liv. Modgang og ensomhed præger billedet, og er på vej til at overtage mit sind. Det er tid til at bruige nogle af alle de værktøjer jeg har lært de seneste par år og som jeg gladeligt deler ud af. Nu har jeg brug for…
Kærlighed & parforhold

Når ensomheden rammer

Det kan være fuldstændigt overvældende når vi rammes af følelser og tilstande der ikke er rare at være i, som f.eks. ensomhed. Og ensomhed er nærmest en umulig følelse at undgå hvis man går igennem kærestesorg. hvis du vil undgå at sidde fast i den følelse, eller hvilken som helst anden svær følelse, så læs dette blogindlæg!
Barndoms PTSD / Kompleks PTSD

Det uelskede barns svære voksne kærlighedsliv DEL 2

Kroniske lidelser, smerter og sygdom, det kan faktisk være en strategi man benytter for at få kærlighed, opmærksomhed og ømhed fra andre. Men det er en RET høj pris at betale for kærligheden, hvis den invaliderer dig for livet. Det gode er, at hvis det “bare” er en strategi man har udviklet gennem årene, så er det jo mere en…
Barndoms PTSD / Kompleks PTSD

Det uelskede barns svære voksne kærlighedsliv

Den måde vi er vokset op på kan have fatale konsekvenser for vores kærlighedsliv. Det er dybt tragisk, men det vi skal forstå er, at vi ikke kan lave om på vores opvækst, og vi kan ikke gøre det gjorte ugjort, så derfor er det nyttesløst at hænge fast i alt det der er sket og som ikke kan laves…
Personlig Udvikling

Jeg valgte ubehaget over foragten, og det der skete var magisk…

I dette indlæg deler jeg en meget personlig oplevelse omkring det at bryde med mønstre. Det er ufatteligt vanskeligt at bryde ud af mønstre der nærmest har boret sig fast helt ind i sjælen på os. Men HVIS man vil opnå nye og bedre resultater end man plejer, så er der kun en vej, og det er at gøre noget…
Kærlighed & parforhold

Hvorfor går vi ind i negative relationer igen og igen DEL 3

HVORFOR GÅR VI IND I NEGATIVE RELATIONER IGEN OG IGEN? DEL 3 Blogindlæg fra Søndags-Support 6. maj 2018 Få Supporten sendt direkte til din indbakke hver søndag: Tilmeld Søndags-Support Hej, Søndagen er lige så stille kommet snigende igen, og denne søndag vil jeg tage fat på tredje og sidste del om hvorfor vi bliver ved...
Kærlighed & parforhold

Hvorfor går vi ind i negative relationer igen og igen DEL 2

Ofte er der en rigtig god forklaring på hvorfor vi bliver ved og ved med at opleve de samme ulykkelige udfordringer. En af dem kunne du læse om i forrige bloindlæg, det handler om vaner og om hvor dominerende de er i os. Det andet handler om læring og energi. Ja, altså det du skal lære og den energi du…