Skip to main content
Travel

Ydmyget, udmattet og rigtigt ondt i livet…

Jeg troede jeg havde ramt den dybeste afgrund.
Men jeg var åbenbart ikke helt nede i det allermørkeste dyb.

Min kæreste har selv foreslået parterapi så vi kan komme videre. Det vil jeg rigtigt gerne.
En af mine veninder mener dog at jeg bør starte med selv at se en psykolog fordi jeg er så langt nede i et sort hul at det vigtigste må være at få mig selv på ret køl for at skabe balance i tingene. Hun har ret.

Jeg kan næsten ikke overskue det…
Jeg orker det ikke, for jeg ved hvor ondt det gør og hvor hårdt det er at gå til psykolog.
Jeg er flået helt i stykker og hvert et åndedrag jeg tager gør ondt.
Så jeg vil gerne hjælpes.
Men hold kæft hvor kan jeg nærmest ikke overskue det.

Til min veninde: Du ved selv hvem du er, tak <3 fordi du fik mig overtalt.

Cykler i dag ind til psykologen hvor jeg har en tid kl 11:15Jeg kører afsted med tårerne trillende ned ad kinderne, og vi er ikke engang begyndt endnu. Det er bare alle mine tanker. Alt hvad jeg tænker gør ondt.

Jeg tænker at jeg er 100meter mester i at ødelægge ALT for mig selv.

Ydmygende at tage hele turen gennem byen på cykel og ind i Føtex med røde, ophovne, våde øjne efter at have siddet 1 time hos psykologen og grædt.
Det skal jo gøres.
Uanset hvor udmattet jeg er.

Jeg er ikke bare udmattet. Jeg er komplet smadret inden i.
Og jeg har ondt i livet.
Rigtigt ondt i livet.

Jeg er ikke glad for mit arbejde længere.
Jeg får nok aldrig min egen familie som jeg så brændende ønsker mig. Min kæreste har ikke lyst længere. Han ved ikke engang om han har lyst til at være sammen med mig længere…

Måske får han lyst igen?
Måske finder han ud af at vi selvfølgelig skal have en fremtid sammen?
Men jeg kan ikke være sikker.
Og det er bare så ubeskriveligt hårdt.
Jeg vil så gerne gøre det rigtige. Gøre hvad jeg kan for at gøre det godt igen.

Men er det en kamp jeg har tabt på forhånd?

Jeg ved det ikke…

Jeg ved heller ikke hvad det rigtige er at gøre.
Der er en mærkelig stemning.
Han ved at jeg kæmper for at gøre det godt igen.
Jeg ved at han ved det.Det giver en mærkelig stemning.
Vi har snakket om tingene i går, og det var rigtigt rart at snakke om tingene, helt stille og roligt.
Men i dag er det bare som om der er en mærkelig stemning.

Jeg aner ikke hvad jeg skal stille op.
Jeg har ondt i maven.
Ondt i hjertet.
Ondt i sindet.
Ondt alle vegne.

Ondt i livet…

Jeg har før haft ondt i livet, og før haft lyst til ikke at være mere. Jeg er altid senere i livet, når tingene er kommet på afstand, blevet glad for at jeg ikke valgte at tage mig selv af dage, men valgte at rejse mig og kæmpe for at komme ovenpå igen.

Jeg har før råbt om hjælp ved at gøre et meget forkølet og mislykket forsøg på at ende mit liv.

Dumt.

Jeg gør det ikke igen. Jeg tør ikke. Men jeg har vitterligt ikke lyst til at være her -i livet- lige nu.
Jeg ville ønske jeg kunne sove en tornerosesøvn og først vågne når alt var godt igen.
For jeg ved ikke hvad jeg skal gøre…

Måske skal jeg ikke gøre så meget.
Måske skal det bare have lidt tid det hele.
“Måske” er lige ved at suge alt livsglæde ud af min smadrede krop og sjæl…

Et billede der hænger hos min psykolog – Det illustrerer meget godt hvordan jeg har det inden i. Koldt. Tåget. Dødt. Ensomt. Trist. Fotograf: Privat foto

Læs mere

Filter

Barndoms PTSD / Kompleks PTSD

Derfor er parforhold og positiv forandring svært

Hvis du har barndoms PTSD, så har du måske erfaret hvor svært det kan være at skabe forandring i dit liv og ændre på de vaner og mønstre du har som i sidste ende spænder ben for alt fra det gode kærlighedsliv til succesoplevelser i din karierre. Ofte bliver man præsenteret for tesen om at man "bare skal ville det…
Hvad er barndoms PTSD?
Barndoms PTSD / Kompleks PTSD

Hvad er barndoms PTSD?

Tak fordi du læser med på her på bloggen. Mit navn er Hannah Paludan, og i dette indlæg vil jeg forsøge at gøre dig lidt klogere på hvad barndoms PTSD det er.   Hvis du har læst flere andre indlæg her på bloggen kan du muligvis regne ud at jeg selv har kæmpet med det hele livet. Hvis du kan…
Kærestesorg med barndoms PTSD
Barndoms PTSD / Kompleks PTSDKærestesorg

Kærestesorg med barndoms PTSD

Kærestesorg med barndoms PTSD Hvordan heler man efter et brud uden -flere- ar på sjælen og uden -mere- tung bagage man slæber med ind i nye forhold? Det kan man finde rigtigt mange bud på hvis man bare Googler lidt, men hvis du har barndoms PTSD, så er det ikke altid mange velmenende bud på den helt rigtige løsning på…
Personlig Udvikling

Du er ansvarlig for alt det du gør, men også for alt det du ikke gør

Hvad kræver det egentlig at skabe ændring? Få et par gode tip i dette indlæg. Og husk, du er altid ansvarlig, både for det du gør, og for det du ikke gør. Dit liv, din beslutning. Du er den du er fordi du har øvet dig i at være sådan. Det du gør, bliver du god til. Det er derfor…
Personlig Udvikling

Sådan vokser du, selv når du bliver slået ned af modgang

I dette blogindlæg kan du læse lidt om hvad jeg mener er to af de mest essentielle værktøjer i forhold til at holde liv i troen, håbet og det positive mindset, også i modgang. Det er to værktøjer du virkelig har brug for og som du kan bruge i forhold til mange af livets aspekter. God læselyst!
Personlig Udvikling

Modgang og ensomhed har overtaget mit sind – Og hvordan jeg får vendt det til selvudvikling

Dette blogindlæg er skrevet mens jeg står mit i en rigtig svær tid i mit liv. Modgang og ensomhed præger billedet, og er på vej til at overtage mit sind. Det er tid til at bruige nogle af alle de værktøjer jeg har lært de seneste par år og som jeg gladeligt deler ud af. Nu har jeg brug for…
Kærlighed & parforhold

Når ensomheden rammer

Det kan være fuldstændigt overvældende når vi rammes af følelser og tilstande der ikke er rare at være i, som f.eks. ensomhed. Og ensomhed er nærmest en umulig følelse at undgå hvis man går igennem kærestesorg. hvis du vil undgå at sidde fast i den følelse, eller hvilken som helst anden svær følelse, så læs dette blogindlæg!
Barndoms PTSD / Kompleks PTSD

Det uelskede barns svære voksne kærlighedsliv DEL 2

Kroniske lidelser, smerter og sygdom, det kan faktisk være en strategi man benytter for at få kærlighed, opmærksomhed og ømhed fra andre. Men det er en RET høj pris at betale for kærligheden, hvis den invaliderer dig for livet. Det gode er, at hvis det “bare” er en strategi man har udviklet gennem årene, så er det jo mere en…
Barndoms PTSD / Kompleks PTSD

Det uelskede barns svære voksne kærlighedsliv

Den måde vi er vokset op på kan have fatale konsekvenser for vores kærlighedsliv. Det er dybt tragisk, men det vi skal forstå er, at vi ikke kan lave om på vores opvækst, og vi kan ikke gøre det gjorte ugjort, så derfor er det nyttesløst at hænge fast i alt det der er sket og som ikke kan laves…
Personlig Udvikling

Jeg valgte ubehaget over foragten, og det der skete var magisk…

I dette indlæg deler jeg en meget personlig oplevelse omkring det at bryde med mønstre. Det er ufatteligt vanskeligt at bryde ud af mønstre der nærmest har boret sig fast helt ind i sjælen på os. Men HVIS man vil opnå nye og bedre resultater end man plejer, så er der kun en vej, og det er at gøre noget…
Kærlighed & parforhold

Hvorfor går vi ind i negative relationer igen og igen DEL 3

HVORFOR GÅR VI IND I NEGATIVE RELATIONER IGEN OG IGEN? DEL 3 Blogindlæg fra Søndags-Support 6. maj 2018 Få Supporten sendt direkte til din indbakke hver søndag: Tilmeld Søndags-Support Hej, Søndagen er lige så stille kommet snigende igen, og denne søndag vil jeg tage fat på tredje og sidste del om hvorfor vi bliver ved...
Kærlighed & parforhold

Hvorfor går vi ind i negative relationer igen og igen DEL 2

Ofte er der en rigtig god forklaring på hvorfor vi bliver ved og ved med at opleve de samme ulykkelige udfordringer. En af dem kunne du læse om i forrige bloindlæg, det handler om vaner og om hvor dominerende de er i os. Det andet handler om læring og energi. Ja, altså det du skal lære og den energi du…